Ove stvari DEFINITIVNO NIKADA ne bi trebao zahtjevati od tebe u vezi

Ove stvari DEFINITIVNO NIKADA ne bi trebao zahtjevati od tebe u vezi
Ove stvari DEFINITIVNO NIKADA ne bi trebao zahtjevati od tebe u vezi

ZAHTJEVA DA PROMJENIŠ IZGLED

Svakome od nas je potrebna osoba koja nas voli zbog našeg prirodnog izgleda. Međutim, kada dođete u situaciju da partner traži da promjenite izgled, tada shvatite šta se dešava.

Takvu osobu je potrebno odmah izbaciti iz svog života. Nije Vam potreban neko ko će Vam govoriti da nešto promjenite kod sebe. Jer, prava osoba nas voli ma kakvi mi bili i nikada ne bi zahtjevao da nešto promjenite zbog njegovih hirova.


POKUŠAVA TE ODVOJITI OD PORODICE I PRIJATELJA

Partner je osoba koja treba da bude uvijek tu i za sebe i tvoje drage ljude. Naime, može se desiti da u svom životu imate osobu koja krene da Vas razdvaja od tih ljudi. Kada se to krene dešavati i kada mu smeta sve što uradite za sebi drage ljude, izbacite ga odmah iz života.

Ljubomora nikada nije bila vid ljubavi, već samo upozorenje da shvatite koga imate u životu. I to je sam pokazatelj da je došao trenutak da nekog izbacite iz svog života.


Ove stvari takođe definitivno nikada partner ne bi trebao ni da zamisli u vezi.

ODUZIMA TI PRIVATNOST

Trenuci u kojima Vam je partner tu kada je potreban je sasvim u redu. Međutim, onog trenutka kada krene da doslovno narušava Vašu privatnost do krajnih granica, tada se stvara problem.

Svako od nas ima pravo da ima svoju dozu slobode. Nismo dužni nikome govoriti svoju šifru sa društvenih mreža ili slično. Onog trenutka kada partner to krene tražiti od nas, odmah treba da budemo svjesni šta treba da radimo. Takva osoba zaista ne zaslužuje biti u Vašem životu.


TRAŽI DA ZABORAVIŠ BOLNA ISKUSTVA IZ PROŠLOSTI

Ukoliko ste prošli kroz neko teško životno iskustvo u prošlosti, imate pravo da ga zaboravljate koliko želite. Nijedna osoba na ovom svijetu nema pravo da Vam kaže “Kada ćeš već jednom zaboraviti na to?!”.

Samim tim, kada neko krene vršiti takav pritisak na Vas, jedino rješenje je razilaženje. Neke stvari su previše lične prirode da bi se neko mješao u to kada ćete Vi zaboraviti nešto.


OSJEĆAŠ SE LOŠE U SVOJOJ KOŽI KRAJ NJEGA

Mnogi naučnici tvrde kako kraj voljene osobe treba da se osjećate najbolje moguće. Partner je neko ko treba da Vam uliva povjerenje, sreću i ljubav. Ukoliko se počnete osjećati nesigurno i loše, vrijeme je da se raziđete.

Nikada nemojte dozvoliti da neko utiče na Vas u toj mjeri da je spreman da Vam raspoloženje sravni sa zemljom. Potrebna Vam je osoba kraj koje ćete se osjećati savršeno, a ne užasno.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena