Ove ZNAKOVE uskoro očekuje POZIV OD BIVŠE LJUBAVI!

Ove ZNAKOVE uskoro očekuje POZIV OD BIVŠE LJUBAVI!

Ove ZNAKOVE uskoro očekuje POZIV OD BIVŠE LJUBAVI! Saznajte u nastavku teksta da li se i Vi među njima… Vrijeme je da ljubav iz prošlosti dođe u Vaš život, te da sreća vlada u svakom budućem trenutku. Vrijeme je da shvatite da li osobu iz prošlosti uopšte trebate u svom životu, ili ipak ne. Ovo je šansa da sve dođe na svoje, te da bivša ljubav bude ili zauvijek u prošlosti, ili nova šansa za ljubav. Slušajte svoje srce u svakom slučaju i shvatićete šta zapravo želite u narednom periodu. Ove ZNAKOVE uskoro bi mogao zadesiti veliki ŠOK kada im se bivša ljubav javi. A evo šta Vas očekuje u tom povratku…

MAJANSKO PREDVIĐANJE do kraja godine ovim ZNAKOVIMA predviđa VELIČANSTVENU SREĆU i MNOGO USPJEHA!


STRIJELAC

Dragi Strijelčevi, pred Vama je uskoro susret sa ljubavi iz prošlosti. Igrom sudbine, ta osoba će doći u Vaš život u najmanje očekivanom trenutku i usrećiće Vas više nego iko ikada do sad. Imajte na umu da će ljubav vladati u svakom momentu i da treba da imate kraj sebe osobu koja Vas iskreno voli.


Nikada ne pristajte na to da kraj sebe imate bivšu ljubav, ukoliko ta osoba ima namjeru ponovo da Vas izda. Uvijek slušajte svoje srce i shvatite šta je to što Vam je neophodno. Uživanje treba da vlada u svakom momentu, te da Vaše srce bude voljeno i ispunjeno kraj prave osobe.


BIK

Ove ZNAKOVE očekuje BIVŠA LJUBAV, a jedan od njih je BIK. Vi još uvijek niste prebolili svoju bivšu ljubav. Pa je za Vas njen povratak u Vaš život pravo ispunjenje želja. Ali to samo mislite… Jer ovaj ponovni susret neće donijeti ništa dobro za Vaše srce . Ponovo ćete ispasti ista budala kao i uvijek u zajedničkoj prošlosti. Taj njen/gov povratak za Vas samo ima loše uspomene i nove koje će ponovo stvoriti tugu u srcu. Zbog toga budite pažljivi šta zaista želite. jer ostvarenje nekih želja prosto nije dobro za Vas.


Ove ZNAKOVE, a pogotovo BIKA će povratak bivše ljubavi pogoditi. Mislili ste da je vaša ljubav koju ste imali prava. Ali, istina i realnost je potpuno drugačija. Shvatiće te da to nije odnos o kojem ste maštali i kakvim ste ga smatrali. Progledaćete pored zdravih očiju i konačno shvatiti gdje ste pogriješili bili. Zato dolazi vrijeme kada ćet moći ispraviti svoju grešku i krenuti ispočetka. Međutim, ovog puta odaberite novu osobu sa kojom ćete sada pokušati. Ljubav nije igračka a život je previše kratak, zato ga dobro iskoristite.

RIMSKI HOROSKOP ovim znacima predviđa MNOGO SUZA i SLOMLJENO SRCE U AVGUSTU!


VODOLIJA

Ove ZNAKOVE očekuje BIVŠA LJUBAV, a jedan od njih je VODOLIJA. Iako ne priznajete to, još uvijek volite bivšu ljubav. ALi u Vašem slučaju, za razliku od Bika, je problem bio u Vama. A sada ako želite biti ponovo sa tom osobom, morate da se promijenite. Jako je važno da budete bolji prema toj osobi, nego što ste bili. Poslije svog tog vremena razdvojenosti, nadamo se da ste shvatili gdje ste griješili. Zato sada popravite učinjeno dok još nije kasno…

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena