Ovi ZNAKOVI će u MARTU biti NAJSREĆNIJI – ZVEZDE otkrivaju kakvu sreću DONOSE za ova TRI ZNAKA!

OVAN

POSAO: Mnogo snage i optimizma je potrebno da pokrenete nove projekte. Ceo mesec je predstavljen energično kao potreba da se zaradi. Druga polovina marta biće aktuelna za novitete. Saradnja sa Vodolijom, Blizancima i Vagom za one koji planiraju nov posao. Pregovarajte sredom i četvrtkom. Utorak je dan za akciju. Oprezno za sve muškarce koji imaju svoju firmu oko 10. u mesecu. Žena Ovan mora već od samog početka da se aktivira jer od ovog marta zavisiće neka bliža budućnost. Najbolje je da se krećete i putujete i to vam je signal da možete brže da se vratite na pravi poslovni put.

LJUBAV: Aktuelna stvar tokom ovog meseca biće retrogradno kretanje planete Venere. Na Ovnovne ona utiče posebno jer se i to retro kretanje odigrava u samom znaku Ovna. Ako ste slobodni, veoma plodonosan emotivni period. Mnoge osobe u vašem okruženju željne su vašeg društva. Rak, Vaga, Blizanci, Lav oduševljeni su kad se pojavi Ovan i žele svoje vreme da posvete vama. Partner može da vam oda priznanje za lep izgled. Ako ste u braku, ne ulažite u nekretnine. Gledajte da se bavite poslovima koji donose profit putem kreativnosti. Pomračenje Sunca koje se dogodilo neposredno pre retro kretanja Venere može doneti i dalje problem u komunikaciji, ali krajem meseca stvari se stišavaju.

ZDRAVLJE: Obavezno pripazite na grlo i visok krvni pritisak, to vam je osetljiv

BIK

POSAO: Imate jaku energiju se istaknete tokom meseca. Idealni su Devica i Jarac, a zbog retrogradne Venere u Ovnu I sa njim možete sklopiti bolji poslovni dil. Za one koji ne rade i žele da se pokrenu, ne bi bilo loše da imaju nekog Škorpiona ili Vagu pored sebe jer su oni dobri saradnici i prijatelji. Poslušajte ih. Ako sarađujete sa osobom iz znaka Rak, ta saradnja vam se završava, brže nego što ste mislili.

LJUBAV: Kako je vaš vladar planeta Venera retrogradna tokom meseca, taj aspekt uglavnom će najviše osetiti pripadnici prve dekade i početak druge dekade znaka. Morate da stabilizujete vezu u kojoj ste. Vraća vam se partner sa kojim ste bili, morate biti stabilniji u odnosu sa njim, jer lako opet možete upasti u svađu. Bikovi koji planiraju brak, neka to odlože bar za naredni mesec.

ZDRAVLJE: Pritisak, načinu ishrane, tečnosti u organizmu, osetljive tačke.

BLIZANCI

POSAO: Period koji nije preterano dobar za čekanje da se nešto značajno desi je povezan sa ovim sazvežđem. Problemi mogu nastati ukoliko se poslovni planovi poklapaju sa inostranstvom. Nešto što je dobro u ovom trenutku za Blizance je posao koji traži stalno kretanje ili putovanje u neko bliže mesto. Blizanci koji je bave umnim radom mogu očekuvati uspeh posle 20. u mesecu. Dobri dani za komunikaciju, ugovore, pregovore od srede do petka. Ne pregovarajte sa ženama koje su vam navodno prijateljice.

LJUBAV: Blizanci prve i druge dekade imaće priliku da se vrate staroj ljubavi, posebno oni koji imaju podznak Jarac, Ovan ili Škorpija. Tu može biti iskrenih izliva emocija, koje su nekada bile blokirane a sada traže svoj put sreće. Vikend je period kada možete da se opustite i imate više sreće u ljubavi. Oni koji su braku moraju da se posvete partneru mnogo više nego što misle. Skloni ste da zapostavljate bračne dužnosti, ne zato što ste nezainteresovani već zato što zaboravljate, često se ponašate kao dete. Ozbiljnost vam treba.

ZDRAVLJE: Više šetnje, kretanja. Svoje slobodno vreme možete da iskoristite tako što ste posvćeni sebi a ne drugima.

Šta čeka Rakove, pročitajte na sledećoj strani:

Recommended For You

About the Author: Neshvacena