Ovo su znakovi TELEPATSKE POVEZANOSTI – Saznajte da li TELEPATIJA postoji između vas dvoje

Ovo su znakovi TELEPATSKE POVEZANOSTI – Saznajte da li TELEPATIJA postoji između vas dvoje

OSJEĆATE PRISUTNOST JEDNO DRUGOG

Ukoliko djelite telepatsku povezanost s nekim, jednostavno osjećate da Vam je blizu. Znate kada ste u istoj prostoriji ili mjestu. Zbog toga, ovakve osobe imaju mnogo jači emotivni odnos i ljubav.

Osim toga, izuzetno vam je teško da se odvojite jedno od drugog. Zbog toga je posjedovanje telepatije i sigurnost da ćete do kraja života ostati zajedno. Vaša ljubav tada ruši sve granice i spremni ste na sve zbog vaše ljubavi i povezanosti.


ZNATE KADA GOVORI LAŽ

Kada neko ko Vam je izuzetno blizak govori laž, jednostavno to znate. Osjećate vibracije koje ta osoba ispušta u prostor oko sebe i nervozu zbog neistine.

Samim tim, nemoguće je da Vas ta osoba slaže u bilo kojem trenutku. Jer, uvijek ste spremni da reagujete na nešto što nije ispravno kod te osobe.

S obzirom na to, emotivni odnos koji steknete kraj te osobe, uvijek je iskren i pun povjerenja. Spremni ste sve reći jedno drugom znajući da nikada nećete biti osuđeni. I tako veza/brak ili drugi emotivni odnos, traje izuzetno dugo, bez nesuglasica.


Ovo su znakovi telepatske povezanosti koji takođe govore o tome na šta ste spremni zbog jedne osobe.

OSJEĆATE SIGURNOST KRAJ TE OSOBE

Osjećate sigurnost kraj nekog ko Vam je blizak. Čak i kada ste u najgoroj situaciji i najstrašnijem trenutku, sigurni ste da Vas ta osoba čuva. A osim toga, ta osoba osjeća kada ste u nekoj nevolji i ima potrebu da bude tu za Vas.

Telepatska povezanost stvara najjača prijateljstva, veze i brakove. Jer, tako ste sigurni do kraja života da ćete imati osobu koja Vas nikada neće izdati.

Zato je jako važno da nikada ne odustajete od te osobe. Ma kakve prepreke bile i kakav život bio, jako je važno da ostanete kraj te osobe. Jer, neko ko Vam je suđen da budete povezani, pronalazi se samo jednom u životu.


PRISUTNO JE VEĆE SAOSJEĆANJE

Kada je Vama bliska osoba u opasnosti ili nevolji, jednostavno osjetite to. Čak i kada je neraspoložena, tužna, razočarana ili nervozna zbog nečega, taj osjećaj se budi i u Vama.

Zbog toga, osobe koje su telepatski povezane, imaju jednu vrstu dara. Jer, tako zajedno prolaze kroz najteže životne trenutke. Samim tim, ma koliko im život bio težak i kakve prepreke imali, ostaju jedno uz drugo. Jer znaju da niko nije spreman toliko se boriti.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena