Ovo treba da kažete partneru SVAKOG DANA, a nije VOLIM TE.

Ovo treba da kažete partneru SVAKOG DANA, a nije VOLIM TE.
Ovo treba da kažete partneru SVAKOG DANA, a nije VOLIM TE.
Da li ste svjesni toga koliko ste puta rekli voljenoj osobi riječi “volim te”? Sigurni smo da je taj broj itekako veliki. Međutim, neka naučna istraživanja su dokazala da to nije najbolje što možete reći voljenoj osobi.
Ljubavni savjetnici izjavljuju kako postoji nešto mnogo važnije što možete reći voljenoj osobi, a da nije “volim te. I na taj način da ta osoba shvati Vašu neizmjernu ljubav.

Ovo treba da kažete partneru SVAKOG DANA, a nije VOLIM TE.

“Cijenim te/Zahvalan sam ti”

Ovo tu čarobne riječi koje bi trebalo da mnogo češće koristimo i govorimo voljenoj osobi. Dokazano je da ima mnogo veću moć od “volim te”. Pokazuje zahvalnost za sve ono što voljena osoba radi za nas i koliko poštovanje imamo.

Svaki put kada voljena osoba uradi nešto dobro, potrebno je da ga pohvalite za njegov trud. Jer, samopouzdanje se upravo gradi kroz cijenjenje voljene osobe i zahvalnost na sve što se trudi.

Istraživanja su dokazala da su mnogo duže veze u kojima su emotivni partneri zahvalni jedno drugom. Na taj način se izgradi mnogo veće povjerenje i jača ljubav. Zbog toga, potrebno je da što više i češće koristimo te riječi nego standardno “volim te”, jer nema toliki značaj.

Riječ “cijenim te” ima mnogo veći značaj i moć od “volim te”. Zašto? Zato što riječ “volim te” nekada može da bude i lažna kada neko izgovara. Dok je međutim zahvalnost za trud koji neko ulaže u nas, zaista rijetka.

Zahvalnost nas čini jačima. Tada smo svjesni da kraj sebe imamo pravu osobu koja je zahvalna za sve što radimo za nju i vezu. Samim tim imamo potrebu da se svakoga dana još više trudimo kako bi uživali u ljubavi.

Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena