Ovog VIKENDA u život ova TRI ZNAKA se VRAĆA BIVŠA LJUBAV!

Ovog VIKENDA u život ova TRI ZNAKA se VRAĆA BIVŠA LJUBAV!

Ovog VIKENDA u život ova TRI ZNAKA se VRAĆA BIVŠA LJUBAV! U ovom članku ćemo Vam navesti tri znaka koja će biti sretna. A razlog njihove sreće će biti vraćanje bivše ljubavi. Možda u to vrijeme ljubav nije bila suđena da uspije, ali je sada pravo vrijeme da se desi čarolija. Ovog VIKENDA u možda baš Vaš život će se vratiti osoba iz prošlosti. Provjerite u nastavku teksta da li ste i Vi taj sretnik.

BRAČNA PONUDA ili susret sa BIVŠOM LJUBAVLJU očekuje ove ZNAKOVE tokom praznika!


BIK

Već neko vrijeme ne možete da prežalite Vaš rastanak sa bivšom ljubavi. Imali ste mnogo zajedničkih trenutaka u kojima ste iskreno uživali. Bez obzira ko je koga povrijedio i ostavio, to se nekako briše naspram ljubavi koju osjećate. Niste imali pojma da ta osoba isto osjeća prema Vama i da silno želi da se pomirite vas dvoje. Zbog toga će ta osoba da učini prvi korak prema Vama.

OVNOVIMA se sprema susret sa LJUBAVLJU iz SNOVA i ROMANTIČNI praznični TRENUCI!


Na Vama je da li ćete skupiti hrabrosti da ponovo pokušate. Ili ćete se i dalje skrivati u mišijoj rupi i plakati za neprežaljenom ljubavlju. Sudbina Vam šalje jednu jako lijepu šansu za srećom. Nemojte biti previe pesimistični, i preuzmite rizik. Vjerujemo da će biti vrijedno, barem da utvrdite da li je vama suđeno ili ne. Uglavnom, ne možete ništa izgubiti jer ionako već patite za tom osobom.


RAK

Potrošili ste dosta vremena na suze i bol zbog bivše ljubavi. Ali dolazi vrijeme kada se to može promijeniti. Ta osoba je shvatila kakvu vrijednu osobu je izgubila i želi da Vas vrati. Shvatila je da njeno srce pripada samo Vama i nikome više. Zbog toga će Vam se javiti i dati do znanja da Vas još uvijek voli. Bićete jako sretni zbog toga, ali i ta osoba će biti sretna ukoliko joj odgovorite na poruku.

RAKU i ŠKORPIJI se vraća BIVŠA LJUBAV i dolazi nešto POSEBNO LIJEPO


Možda nije prošlo dosta vremena od vašeg raskida, ali Vi osjećate kao da jeste. Maštali ste noćima o toj osobi, želeći da bude tu pored Vas i samo nježno zagrli. Zatvorili bi oči  a Vaša ljubav bi bila tu i razgovarala sa o Vama i nježno Vas milovala po kosi. Ali kada otvorite oči shvatite da je sve to bilo nestvarno kao san. Međutim, došlo je vrijeme da snovi postanu stvarnost.


VAGA

Vi ste možda sada u sretnoj vezi ali ipak Vam se vraća u život bivša ljubav. Čak iako volite drugoga on će poželjeti da bude dio Vašeg života. Mnogo ste patili zbog te osobe, i nije fer da Vam sada pokvari sreću. Napokon ste sretni i mirni, a taj Vaš mir niko nema pravo da remeti i uznemirava. Međutim, toj osobi je žao što Vas je izgubila. Poslije Vas nije imao mira u pronalaženju sreće, međutim uzalud je sve bilo.

NOVA LJUBAV i ROMANTIČNI TRENUCI se spremaju za sve ZNAKOVE početkom 2021-e GODINE!


Ta osoba Vas možda i ne voli ali smatra da bi Vi mogli ponovo voljeti njega. Želi Vas kao neku nagradu koju iznova i iznova osvaja. A kada mu dosadite samo Vas šutne u stranu i traži novu zanimaciju. Za njega ste samo krpa koja bi pokupila taj jadni ego koji se prolio po podu. Međutim, to nije Vaš nivo i možete imati takvo smeće u svako doba. Zaslužujete mnogo više od toga što Vam nudi.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena