PAZITE, ovo su 3 KLJUČNE STVARI zbog kojih Vas PARTNER VARA!

  • NESIGURNOST

Ovakav tip muškarca konstantno, u svakom trenutku zahteva tu dozu hvaljenja od strane pripadnice ljepšog pola i očekuju tu neku potvrdu da će mu u svakom trenutku govoriti koliko je ustvari dobar, divan, lijep, zgodan i tako dalje.

Umesto da tu želju za potvrdom usmere prema svojim devojkama, oni se upuštaju u preljube i traže je od drugih žena. U tom trenutku osećaju se poželjno i vredno i tako hrane svoj ego ne mareći ni najmanje za to kako se njihova partnerka oseća u tom trenutku ni da li joj je teško kada počne sticati osećaj kako možda nije dovoljno dobra za njega.

Stoga, u samom startu kada primjetite da se vaš partner čudno ponaša i pokazuje znakove nesigurnosti u vašem emotivnom odnosu ili braku, budite sigurni da su to prvi pokazatelji toga da je spreman ili vas je već odavno prevario, zbog čega treba da ozbiljno sagledate situaciju i da takvog muškarca istog trenutka eliminišete apsolutno iz svog života.

Ipak, on vam nikada prvi neće dati do znanja da je došlo do takvog osjećanja već će se truditi da na drugi način popuni tu svoju nesigurnost u životu tražeći neku drugu ženu koja će mu bez bilo kakvog posebnog povoda, svakog trenutka davati do znanja kako je ustvari divna osoba iako je i sam svjestan koliko je ustvari loš čovjek.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena