POLJUBI ga OVDE i gledaj kako LUDI od ZELJE za tobom

Nema zene koja se nekada nije zapitala a koje je to magicno mesto gde treba da ga poljubi pa da on poludi od zelje za njom i izgubi interesovanje za svaku zenu koja mu se i priblizi.

Oni su cudna bica, svaka zena ce se sloziti, ali ujedno i jako jednostavni ukoliko ih samo malo bolje upoznate i ukoliko mu na pravi nacin preokupirate njegovu paznju vama samima.

Oni su zagonetni ali imaju svoje trenutke u kojima sve njihove zagonetke daju i odgovore amo ukoliko ih malo bolje pogledate i upoznate i nekako oni su vecita deca .

Veciti decaci koji traze da je njihova partnerka posvecaena samo njima i da u njih gleda kao u bozanstvo, koji traze njeno stopostotno vreme i ne zele da ga dele sa bilo kim drugim.

Oni cesnu za paznjom i ljubavlju i gledaju na koji nacin mogu svojoj lepsoj polovini da uprilice nezaboravne trenutke i da oni postanu centar njenog sveta, a zaboravljaju da su ipak zene te koje donose tu odluk.

 

 

 

Koga ce pustiti u svoj svet a koga ce iz njega izbaciti.Ali kako ga naterati da on bude taj koji ce semo oko nje da se vrti i koja je to tacka koju je potrebno da pritisnu i da on poludi od zelje za vama.

Iscitali ste tone cxasopisa i posetili svaku drugu internet stranicu na koju ste naisli u tom svom malom istrazivanju.I verujte nije nikakva velika i toliko nepristupacna stvar ali njima to jako prija.Dovodi do kljucanja.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena