POLUDIĆE BEZ TEBE! Evo kako da ZAVEDEŠ MUŠKARCA i budeš mu NEODOLJIVA!

POLUDIĆE BEZ TEBE! Evo kako da ZAVEDEŠ MUŠKARCA i budeš mu NEODOLJIVA!

POLUDIĆE BEZ TEBE! Evo kako da ZAVEDEŠ MUŠKARCA i budeš mu NEODOLJIVA!

Iznenadićete se, ali osnovni faktor za privlačenje suprotnog pola nije izgled. A evo par faktora koji u tome pomažu, pred lijepe spoljašnosti…


GOVOR TIJELA

Mnogo važnije od dobrog izgleda je ovaj faktor koji otkriva mnogo o Vama. Veliki procenat komunikacije odražava se govorom tijela, sa kojim pokazujete Vaš karakter. Tako da važan savjet u vezi ovoga je samopouzdanje. Sa njim ćete hodati uzdignute glave, nasmijani, ispravljenih ramena tj. tijela koje govori VOLIM SEBE. A tada ćete definitivno biti primjećeni od suprotnog pola. POLUDIĆE BEZ TEBE ako počnete Vi da volite sami sebe..


HUMOR

Jedan od veoma važnih faktora je način na koji se šalite. Vrlo je važno da se znate našaliti i na svoj račun, a ne samo na tuđi. To drugima govori da ste prihvatili sebe kakvi ste, i da ste spremni da se malo našalite na svoje nedostatke. A to je tako privlačno, i neodoljivo. Muškarci vole žene koje poštuju i cijene sebe. A pogotovo ako imaju još smisao za humor, i umiju da se nasmiju ali i da nasmiju njih. Svoju negativnost prikrijte iskrenim osmijehom, i privući ćete muškarce kao magnetom.


BRINITE O SEBI

Naravno, rekli smo da izgled nije ključan faktor ali je jako važan. Vi ne morate iti rođeni prelijepi, dovoljno je da vodite računa o svom izgledu i higijeni. Jer ako zapuštate sebe i ne volite sebe, kako očekujete da će Vas neko drugi voljeti. Svima nama treba osoba koja umije da preuzme odgovornost za sebe i voli sebe. Ne mora ta osoba da bude prelijepa i prezgodna, ali malo pažnje koju posvetite sebi pomoći će Vam mnogo.


HARIZMA

A tu je i ovaj misteriozni privlačni faktor koji niko ne zna odakle tačno dolazi. To je ona pozitivna energija koju obasja osobu, i ona mora biti primjećena. Ta energija je nešto posebno, nešto tajanstveno. Mnogi smatraju da se osoaba rodi sa tim, ali mi smatramo da to možemo postići pozitivizmom. Ako ne potpuno takva energij, ali optimizam je zaista mnogo privlačan kod žena.


Povezani članak:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena