POLUDIĆE BEZ TEBE! Evo kako da ZAVEDEŠ MUŠKARCA i budeš mu NEODOLJIVA!

POLUDIĆE BEZ TEBE! Evo kako da ZAVEDEŠ MUŠKARCA i budeš mu NEODOLJIVA!

POLUDIĆE BEZ TEBE! Evo kako da ZAVEDEŠ MUŠKARCA i budeš mu NEODOLJIVA! Muškarci prosto uživaju svakodnevno u tome da osvajaju svoju voljenu osobu i da ona bude srećna. Nikada nemojte dozvoliti, drage dame, da mu postane svejedno. Naprotiv, postoje određene radnje koje dovode muškarca do potpunog ludila, da prosto ne zna šta će bez Vas. On će tog trenutka shvatiti da ne može biti bez Vas ni u jednom momentu i sve će uraditi da Vam dokaže svoju ljubav i naklonost. U prirodi muškarca je da bude “zvijet” koja treba da “ulovi” svoj plijen, te da svi budu srećni i ispunjeni. Iznenadićete se, ali osnovni faktor za privlačenje suprotnog pola nije izgled. A evo par faktora koji u tome pomažu, pred lijepe spoljašnosti…

U nastavku pročitajte faktore koji su od ključnog značaja za to da Vas muškarac shvati da ne može bez Vas u svom životu.


Izaberite LJUBAVNU KAFU sa SLIKE i otkrijte kakva LJUBAVNA DEŠAVANJA Vas očekuju do kraja 2022-e GODINE!

GOVOR TIJELA

Mnogo važnije od dobrog izgleda je ovaj faktor koji otkriva mnogo o Vama. Veliki procenat komunikacije odražava se govorom tijela, sa kojim pokazujete Vaš karakter. Tako da važan savjet u vezi ovoga je samopouzdanje. Sa njim ćete hodati uzdignute glave, nasmijani, ispravljenih ramena tj. tijela koje govori VOLIM SEBE. A tada ćete definitivno biti primjećeni od suprotnog pola. POLUDIĆE BEZ TEBE ako počnete Vi da volite sami sebe..


Onog trenutka kada muškarac uvidi da imate čvrst stav i nevjerovatan govor tijela, njemu će biti jasno s kim ima posla. Nikada neće pomisliti da propusti šansu kao što ste Vi i da pročita Vaš karakter. Naime, Vi mu nikada ne otkrivajte apsolutno sve. Naprotiv, igrajte se malo sa govorom tijela, pogledima i izazovite ga da poludi za Vama još mnogo više.


HUMOR

Jedan od veoma važnih faktora je način na koji se šalite. Vrlo je važno da se znate našaliti i na svoj račun, a ne samo na tuđi. To drugima govori da ste prihvatili sebe kakvi ste, i da ste spremni da se malo našalite na svoje nedostatke. A to je tako privlačno, i neodoljivo. Muškarci vole žene koje poštuju i cijene sebe. A pogotovo ako imaju još smisao za humor, i umiju da se nasmiju ali i da nasmiju njih. Svoju negativnost prikrijte iskrenim osmijehom, i privući ćete muškarce kao magnetom. POLUDIĆE BEZ TEBE!


Vaša duhovitost je odraz toga koliko Vam je zapravo super u životu. Kada Vaš muškarac uvidi da se dobro nosite sa negativnim mislima i trenucima, on će prosto poluditi. Njegova želja da Vas ima kraj sebe da zajedno rješavate sve teške trenutke, biće ogromna. Treba da mu date do znanja da niste tamo neka “jadnica” koja vapi za gramom pažnje od strane muškarca. Naprotiv, u svakom momentu nosite osmijeh i neka svi shvate da je Vaš život apsolutno ispunjen i da sve držite pod kontrolom. U prirodi muškog pola je da uživa da kraj sebe ima ženu koja je sigurna svojih kvaliteta i sebe.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena