PORAVNANJE VENERE I BIKA donosi samo dobre vesti, a najviše će profitirati pripadnci OVOG ZNAKA

Sve lepo će vam doći kada se dogodi ovo poravnanje s Venerom i Bikom od 15. 5. do 8. 6. Ona donosi jednostavnost u naše živote i daje nam energiju da počnemo da gradimo odnose. Susreti su sjajni – spori i senzualni. Sezona Bika donosi spor ples vašoj dubokoj romansi.

 

Planeta ljubavi, Venera, vladar je i Vage i Bika. Voli da ima sopstveno zadovoljstvo i upravlja ljubavnim životom u našem fizičkom svetu.

Budući da je ljubav zagonetka, trebalo bi da počnemo da poštujemo ​​Venerinu poruku – ona daje neke tragove. Bik i Venera takođe se usredsređuju na novac kao i na hranu i životnu sredinu – savršen spoj za ljubavnike.

Kad Venera uđe u Bika

Sve lepo će vam doći kada se dogodi ovo poravnanje s Venerom i Bikom od 15. 5. do 8. 6. Ona donosi jednostavnost u naše živote i daje nam energiju da počnemo da gradimo odnose.

Ponekad se takva izgradnja može dogoditi od početka ili ćete možda morati da radite na područjima u kojima postoje praznine koje treba rešiti. Finansijska i romantična pitanja zahtevaće vašu direktnu interakciju tokom tog vremena.

Susreti tokom sezone Bika su sjajni – spori i senzualni. Sezona Bika donosi spor ples vašoj dubokoj romansi.

Flertovi nisu aktuelni tokom ovog poravnanja. Slučajna strast neće pomoći vašem odnosu, piše “Conscious reminder”. Ovog puta morate ići na predanost – biti dugoročno povezani. To je način na koji to Bik voli.

Međutim, Bik takođe ima problem – voli da bude tvrdoglav. Tvrdoglavost u vezi je strašna. To ubija odnos. Morate biti fleksibilni i otvoreni za različite predloge vašeg partnera. Isto važi i za vašeg partnera.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena