Postavi mu ova PITANJA i odmah ćeš znati da li je PRAVI

KOJI TI JE BIO NAJLEPŠI DAN U ŽIVOTU?

Ovo je na neki način trik pitanje na kojem ćete većinu muškaraca uhvatiti pomalo nespremne da daju dobar odgovor. Naime, samo inteligentni i pravi muškarci će oduvek znati koji mu je to bio najlepši dan u životu, a to je naravno dan kada su Vas upoznali.

Dok će neki od njih reći kako je najlepši i najbolji dan bio kada su napravili neviđenu proslavu sa ortacima, dok Vas neće uzeti ni u kakav pojam o tome, ali ne brinite i ako se to desi, možda su samo ostali zatečeni pitanjem.

Ali, ono što treba da znate je da Vaš pravi i suđeni muškarac uvek misli kako mu je najlepši dan u životu onaj koji provede kraj Vas, a to će Vam dokazati neverovatnim i ogromnim izlivima ljubavi i nežnosti svakoga dana.

 

KOJI SU TVOJI ŽIVOTNI CILJEVI?

Trebate prihvatiti da ne uključuju svi njegovi ciljevi i Vas. Uostalom, neki su nastali i pre nego što ste mu vi ušli u život. Međutim, ukoliko smatra novim početkom Vaš ulazak u njegov život, naravno da bi trebalo da kaže kako sve svoje planove želi da ostvari uz Vašu pomoć.

Međutim, postoji i taj tip muškaraca koji će Vam na to pitanje dati potpuno banalan odgovor koji nema nikakve veze ni sa samim sobom, a kamoli Vama, stoga, kada to uočite, klonite se odmah takvog muškarca i potražite  nekog ko je siguran u sebe, svoje sposobnosti i kvalitete koje može mudro da iskoristi tokom svog života.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena