PRAVA LJUBAV dolazi tek poslije VELIKE GREŠKE u životu – Tako da NE OČAJAVAJTE, doći će i Vaša

PRAVA LJUBAV dolazi u životu tek kada napravite OGROMNU ŽIVOTNU grešku.

PRAVA LJUBAV dolazi u životu tek kada napravite OGROMNU ŽIVOTNU grešku. Jer da bi bili potpuni i cijeli, prvo morate da se slomite. Onda dolazi Vaša srodna duša da Vas spoji. I vas dvoje postajete jedno.


PRAVA LJUBAV dolazi tek poslije VELIKE GREŠKE

Zamišljali ste vaš zajednički život i sreću u budućnosti. Niste mogli zamisliti daž živite bez njega, i cijeli Vaš svijet je bila ta osoba. Spremali ste se na velike korake sa njim, životne korake. Nije bilo te snage i moći koja bi vas dvoje mogla razdvojiti. Ali onda se sreća slomila….

Desilo se neočekivano bolno iskustvo. Istina je da ste dobijali podsvjesna upozorenja da nemate budućnosti. Ali Vi ste ignorisali želeći da se sve ispravi i da možete živjeti vaš zamišljeni život. Tjerali ste sebe da ignorišete upozorenja na katastrofu. A sada krivite sebe za sve što se desilo…


PRAVA LJUBAV dolazi tek poslije VELIKE GREŠKE

Niste Vi krivi, jer ono što nam svima Bog odredi mora da se desi kad tad. Ali on nam samo šalje jednu tešku prepreku kako bi dobili kasnije nešto bolje. Razbili ste se u komade, i niste mogli ni zamisliti da ćete ponovo biti cijeli. Međutim, da bi konačno dokučili zadovoljstvo i cjelost prvo ste morali biti razbijeni.

Sada konačno možete dokučiti punu moć sreće i svega što Vas čeka. Preživjeli ste jako težak period u životu. Vrijeme je da se ponovo sastavite ali ovog puta u boljem izdanju. Sada ste jači, više volite sebe i spremni ste da ponovo budete voljeni.


PRAVA LJUBAV

Ona dolazi tek kada iza sebe ostavite sve one loše. Kada postanete bolja verzija sebe poslije svega što ste preživjeli. Bili ste slomljeni kao nikada do sada. Ali istina je da Vi niste bili krivi ni za šta. Jednostavno, tako je moralo da se desi. Morali ste proći najteži test kako bi ste dobili najbolju ocjenu i nagradu. Otvorite svoje srce jer PRAVA LJUBAV je sada tu blizu…

PRAVA LJUBAV dolazi u Vaš život tek poslije velike BOLI….

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena