PRAVA LJUBAV STIŽE…Ovi znakovi će SLJEDEĆE SEDMICE sresti SRODNU DUŠU!

  • BLIZANAC

Dragi Blizanci, pred vama je jedan miran i staložen period u kojem se nećete previše opterećivati s tim kako vam funkcioniše emotivni odnos ili brak, već ćete to jednostavno ostaviti po strani dok ne rešite neke bitnije stvari vezane za vas same i vaše lične potrebe.

  • RAK

Dragi Rakovi, ovaj period je posvećen samo vama i vašoj voljenoj osobi i šansi da vaš do sada ne tako divan odnos znatno popravite odlaskom na neko romantično putovanje ili večeru na kojoj ćete priznati jedno drugom koliko zapravo ne možete a da ne provedete svaki trenutak zajedno.

  • LAV

Dragi Lavovi, vaša voljena osoba je odlučila kako je možda bolje da se malo posveti sebi, svojim željama i potrebama, dok će se truditi da vaš odnos drži na što stabilnijem nivou sve dok ne skupi dovoljno snage da ponovo krene u borbu za vašu svakodnevnu, neizmernu količinu ljubavi, koju samo vi znate u pravim količinama pružiti.

  • DEVICA

Drage Device, vreme je za velike promene! Naime, u vaš život uskoro ulazi neko potpuno nov i neočekivan, ko će vam pomeriti tlo pod nogama i dokazati kako je svet ustvari jedno divno mesto ispunjeno neizmerno mnogo ljubavi i sreće, samo ako pored sebe imate pravu osobu.Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena