PRAVI STE SRETNICI – Vama do KRAJA MESECA stiže NOVA LJUBAV…ona PRAVA za CELI ŽEIVOT!

Ovan
Ljubav

Ovog meseca će stanje biti prilično stabilno. Zauzeti, Vi će uživati u svojoj vezi, raščistiće se problemi koje ste imali odavno. Strasti će se pojačati, što je dobro za svaki odnos. Slobodni će ovog meseca kalkulisati da li da uđu u neku vezu ili ne jer su svesni da će ih veza opteretiti i ugušiti njihovu samostalnost. Ako shvatite prednosti veze, već u drugoj polovini meseca možete upoznati neku zanimljivu i neobičnu osobu preko prijatelja.

Posao

Imaćete dosta ideja, ali morate da vidite šta je stvarno prioritet. Potrudite se da se fokusirate na posao, ali imajte u vidu da je bitno da se usavršite. Pitajte prijatelje za pomoć ako niste sigurni kako nešto treba da uradite. Ne verujte svima na poslu, jer možete dobiti dezinformacije koje Vam mogu napraviti probleme. Pazite sa kim sarađujete.

Zdravlje

Odlično.

Bik
Ljubav

Sada Vam je takav period da jednostavno ne želite da trpite nikog. Niste tolerantni ovog meseca. Potrebna Vam je podrška, ali i želite da održite neko stabilno stanje u vezi, što ne ide ako niste rešili sve probleme sa partnerom. Komunikacija je poboljšana. Slobodni, odlučite se za osobu koja je strastvena i dinamična.

Posao

Potrudite se da ovog meseca budete pričljiviji. Fokusirajte se na neke dobre stvari na radnom mestu, konačno će se sve složiti i bićete zadovoljni. Videćete rezultate svog rada. Ovog meseca možete ostvariti napredak na poslu i biti zadovoljni. Ne odustajte od teških zadataka.

Zdravlje

Pod stresom ćete biti zbog posla tokom januara.

Blizanci
Ljubav

Ovaj mesec je mesec strasti za Vas. Romantični ste, ali ste više strastveni i želite avanturu. Oni koji su u stabilnim vezama su skloni flertu i imaće dosta iskušenja , a slobodni će ući u avanturu sa osobom koju su upoznali na neobičan način, na mesto za zabavu. Slobodni, Vi pažljivo birajte sa kim ćete biti.

Posao

Istaknite se na poslu, budite spremni na nezgodne situacije, jer neće biti lako da izađete na kraj sa svim obavezama. Nemojte frustraciju pokazivati pred drugima, samo je bitno da se dobro organizujete. Možda ćete više trošiti ovog meseca. Svakako, imaćete dosta posla, pa se ne brinite zbog toga.

Zdravlje

Moguća prehlada.

 

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena