PREDMETI koji sa sobom nose VAŽNE PORUKE su na slici. Izaberite jedan i otkrijte PORUKU od koje Vam MNOGO TOGA ZAVISI!

PREDMETI koji sa sobom nose VAŽNE PORUKE su na slici. Izaberite jedan i otkrijte PORUKU od koje Vam MNOGO TOGA ZAVISI!

PREDMETI koji sa sobom nose VAŽNE PORUKE su na slici. Izaberite jedan i otkrijte PORUKU od koje Vam MNOGO TOGA ZAVISI! Na slici su prikazana četiri predmeta sa jednom veoma važnom porukom koju morate primiti. Samim tim što Vam je ovaj članak iskočio na početnoj veliki je znak da poruka mora biti isporučena. PREDMETI koji sa sobom su prikazani na slici iznad, a Vi izaberite onaj koji osjećate da Vas privlači. Zatim u nastavku teksta saznajte šta Vam to poručuje…


  • PREDMET 1

Ukoliko ste izabrali predmet pod brojem jedan, za Vas sudbina ima posebnu poruku. A to je da ne trebate toliko vjerovati ljudima. Previše se opuštate u odnosima i poklanjate svoje povjerenje 100% bez rezerve. Zato će Vam srce ponovo biti slomljeno. Pa kako bi spriječilo to, sudbina Vam šalje ovu poruku da imate to na umu kada sljedeći put budete u takvoj situaciji. Vi ste divna osoba i zaslužili ste da Vam se dešavaju samo divne stvari u životu. A ne da Vam neko slama to predivno srce u grudima.


  • PREDMET 2

Izborom ovog predmeta, poruka koju imate od univerzuma je da se malo strpite. Vi sve želite sad i odmah. A ukoliko neke stvari ne budete čekali, sudbina Vam može poslati samo krš a ne ono prelijepo. Zato je najbolje da se strpite koliko možete i dokažete sebi da to ipak jeste u Vašoj mogućnosti. Samo lijepe stvari se dese kada dovoljno čekate. Ukoliko želite sve sad i odmah, to može da se pretvori onda u bilo šta. Pa Vam takvo nešto stvara nezadovoljstvo, bez ikakve potrebe. Međutim, sa strpljenjem dolazi i lijepa nagrada za to.


  • PREDMET 3

Ovo je predmet koji ima baš specijalnu poruku. A to je da ljubav dolazi sama a ne kada Vi to zahtjevate. Možda ste zbog toga do sada i bili toliko nesretni. Nikada niste mogli da sačekate da se prosto desi već ste ulazili iz avanture u avanturu. Tako tražeći nešto čega nema bili razočarani. Ali ste ipak davali jo bezbroj šansi toj osobi. I onda na kraju srce Vam bude slomljeno. Vi ste u suštini osoba koja voli sigurnost ali se previše igrate sa sudbinom. Sačekajte na pravo vrijeme i ljubav će sama doći.


  • PREDMET 4

Zeko koji je namrgođen, tj predmet pod brojem četiri, je poruka zdravlja. Morate da se dobro čuvate u narednom periodu. Vrlo je bitno da se zdravo hranite i izbjegavate mjesta koja bi mogla biti rizična za Vaše zdrastveno stanje. Uzimajte dosta vitamina, voća i hrane koja je bogata hranjivim materijama. Znamo da možda zvučimo kao doktori, ali sve je to za Vaše dobro. Stvarno morate da se čuvate, kako bi ste bili zdravi kada Vam dođe period sreće. A to samo što nije došlo na Vaša vrata. Naoružajte se energijom i pozitivom, kako bi to što dolazi bilo najbolja verzija.


Ovo su bili predmeti koji su Vas upozorili na neke stvari u budućnosti. Bilo bi super kada bi ispoštovali ono što Vam poručuju i čuvali se uprkos svemu. Jer niko Vam ne misli loše već samo sve je to da bi ste Vi bili sretni i što uspješniji u životu.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena