PROLEĆE JE PREPUNO MIRA I SPOKOJA – MAGIČNI CVIJET koji izaberete vam otkriva oće li Vaš život biti ispunjen NJEŽNOŠĆU voljene osobe ili ćete biti SAMI SEBI DOVOLJNI

Pozdrav naši dragi i vjerni čitaoci, pred vama je jedan izuzetno zanimljiv tekst i slika koji će vam na jako slikovit i selektivan način otkriti kakav će Vaš život biti tokom ovog proljeća, odnosno da li će biti ispunjen nježnošću od strane voljene osobe ili ćete sami sebi biti dovoljni. Proljeće je godišnje doba kada sve oživi, rascvjetaju se livade baš kao i Vaša ljubav. Mada nekim ljudima, u zavisnosti od intenziteta stresnih situacija, i nije tako i jednostavno nemaju volju za ljubav i nježnost, bez obzira na to koje je doba godine. Na slici ispod prikazana su 3 magična cvijeta: crveni, rozi i žuti i na osnovu izbora jednog od njih sada imate jedinstvenu priliku da saznate hoće li Vaš život ovog proljeća biti ispunjen nježnošću i ljubavlju od strane voljene osobe ili ćete sami sebi biti dovoljni.

3. magični cvijet

Ukoliko je Vaš izbor trecii magični cvijet, to je u isto vrijeme i najbolji mogući izbor jer govori da će Vam ovo proljeće biti ispunjeno neizmjernom nježnošću od strane ljubavnog partnera, kao ni jedno proljeće do sad. Jednostavno kao što će se rascvjetati livade, vrijeme proljepšati , laste vratiti sa juga, tako će oživjeti i Vaša osjećanja prema njemu i njegova prema Vama. Na sve moguće načine potrudiće se da Vam pruži svu moguću nježnost ovog svijeta, a i Vi njemu i da jedno drugome učinite ovi predivno godišnje doba nezaboravnim. Ovo proljeće donijeće Vam pravi ljubavni raj. U njegovom čvrstom i iskrenom zagrljaju imaćete osjećaj kao da ste u raju. Ta njegova neizmjerna nježnost koju će Vam neprestano pružati, probudiće u Vama intenzivan osjećaj sreće i zadovoljstva kakav do sada niste doživjeli.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena