PROLEĆE JE PREPUNO MIRA I SPOKOJA – MAGIČNI CVIJET koji izaberete vam otkriva oće li Vaš život biti ispunjen NJEŽNOŠĆU voljene osobe ili ćete biti SAMI SEBI DOVOLJNI

1. magični cvijet

Ako je Vaš izbor prvi magični cvijet, to nije nimalo sretan izbor jer govori da Vam se sprema doba godine u kojem ćete i sami sebi smetati. Svakodnevne brige i problemi prouzrokovaće Vam stres, pa tako da Vam jednostavno neće biti ni do čega, a kamoli do razmišljanja o razmjenjivanju nježnosti sa partnerom. Obadvoje konstantno zamišljeni i utonuli u neku svoju brigu potpuno ćete se udaljiti jedno od drugoga. Ljubav i nježnost oboma vam neće biti ni na kraj pameti, što će možda dovesti i do trajnog zahlađenja vaših odnosa i prestanka ljubavi između Vas. Vaši problemi su toliko jaki izgleda, da ni proljeće ne može da Vam vrati volju za ljubav.

2. magični cvijet

Ukoliko je Vaš izbor drugi magićni cvijet, to takođe nije dobar izbor jer govori da ćete i ovo proljeće, kao i svako do sad provesti u samoći sa svojim tužnim mislima. Vi ste izgleda osoba koja baš nema sreće u ljubavi. S obzirom na to koliko dugo vremena ste već bez ljubavnog partnera, odavno ste izgubili svaku nadu da ćete ikada pronaći adekvatnu osobu suprotnog pola za sebe i sa kojom bi ste mogli čekati sva nova proljeća. Vama je svejedno koje je godišnje doba dolazi jer znate da ćete ga kao i svako do sada provesti u samoći i bezizlaznoj depresiji.
Nadamo se da vam se i ovaj tekst svidio i da ćete i dalje nastaviti sa istom dozom radoznalosti da čitate naše predstojeće tekstove.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena