RAK, LAV, DEVICA – Mesečni horoskop za FEBRUAR – Očekuju vas VELIKE PARE i USPEH

RAK

Sve će vas tokom ovog meseca „terati“ da emotivnim odnosima pristupate na drugačiji način. Ukoliko ste sami, teško vam je da vrata prošlosti u potpunosti zatvorite za sobom i verovatno je da ćete povremeno tokom ovog perioda imati padove i pokušaje da neki kontakt i komunikaciju sa bivšim partnerom obnovite.

Neki Rakovi će se preko prijatelja raspitivati o osobi koja im je ostala u srcu, ili možda slati signale preko društvenih mreža – u suštini, i dalje ćete čačkati stare rane. Naš savet je da se malo okrenete sebi, svojim potrebama, ciljevima i željama, umesto toga što se opterećujete stvarima koje su već davna prošlost i za koju nema svrhe da se brinete.

Dva malefika, oba u retrogradnom hodu u polju poslovnih okolnosti i svakodnevice, zadaće komplikovan zadatak Rakovima tokom maja. Istina je da će se neke stvari ipak malo jače pokrenuti direktnim kretanjem Jupitera krajem prve dekade, ali i na dalje će pred vama biti period kada ćete do uspeha stići samo ako funkcionišete u nekom ustaljenom, stabilnom, vrlo praktičnom modusu.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

LAV

Ovaj mesec nije zadao nimalo lak zadatak Lavovima koji su u emotivnim vezama ili brakovima. Ono što je evidentno je to da će postojati određena distanca i hladne emocije koje nikako ne uspevate da prevaziđete.

Zapravo, oboje ste ti koji ste preokupirani finansijama i karijerom i samim tim ste odlučili da vaš odnos ostavite po strani sve dok ne ostvarite cilj koji ste želeli na poslu.

Slobodnima preko poslovnog okruženja, ali i poznanstva preko prijatelja stoje otvorene mogućnosti za ulazak u novu priču. Doduše, drugi deo februara je mnogo bolji jer ste vi tada u svom fazonu i jednostavno skoro sve vam ide od ruke, upravo zbog te duhovitosti, raspoloženosti i komunikativnosti te ste spremni da se prepustite čarima ljubavi kojima ljudi toliko žude.

Međutim, naš savet je da se manite prošlosti i konačno za sva vremena zatvorite ta vremena i posvetite se vašim novim potrebama, iskusvima, ljudima koji su spremni da vam dokažu koliko su ustvari spremni uraditi sve što je u njihovoj moći samo da bi vas usrećili.

DEVICA

Ne zaboravite da je za svaki uspešan emotivni odnos prvenstveno potrebno da sagledate koji su vaši propusti i greške i na koji način vi lično možete doprineti poboljšanju odnosa. Ovog meseca nemate lagan zadatak u svojim vezama i brakovima, jer ste skloni da pravite greške u odnosu, i ne samo to, već i da ih ponavljate i da se tvrdoglavo držite svojih ubeđenja.

Postoji mala mogućnost da u jednom trenutku popustite jer ćete shvatiti koliko vam je ustvari bitna ta osoba i odnos sa njom nakon čega će vam se emotivna veza ili brak mnogo više ustabiliti.

Oni koji su usamljeni će, zbog velikog broja retrogradnih planeta koje u ovom periodu utiču na njih biti ili u fazonu prošlosti, ili pak nećete imati dovoljno podsticaja da se angažujete, pokrenete i više izađete među ljude.

Ne dozvolite da vas prošlost savlada već se potrudite i pogledajte joj direktno u oči nakon čega ćete napokon moći uživati u svakom novom trenutku koji vam se bude pružao tokom života.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena