RAK – On je OSJEĆAJNA DUŠA bez grama NEGATIVNOSTI i sa BROJNIM VRLINAMA.

Oni su nekada dovoljni sami sebi, ali to je na površinskom nivou. Stoga ih nikada neće uhvatiti kako ispituju partnera da li ih voli, već će djelovati samopouzdano. Ali čim zagrebete ispod površine i malo ih bolje upoznate vidjećete da je i njima potebna sva ta ljubav koju nesebično daju svim drugima. To su obično one osobe oko vas koje su uvijek u vezi ili imaju sklonost ka vezama za jednu noć. Ne žele da budu usamljeni. Međutim, kad psihični sazre, i prevaziđu dječije bolesti nesigurnosti, Rakovi su najbolji partneri.
Često menjaju mišljenje, i teško ih je pratiti. Sa njima je jedino rešenje stprljivost jer se nikada neće promjeniti. Prihvatite ih zbog svih divnih osobina koje poseduju i naviknite se i na te malene iritirajuće karakteristike.
Veza sa majkom vrlo je jaka pa ponekad imaju problema u razvoju koji se očituju u preosetljivosti, depresivnim raspoloženjima, ali i emocionalnoj tiraniji. Osloboditi se tih zavisnosti jedna je od najtežih Rakovih zadataka. Promenjiva raspoloženja Raka odraz su tajanstvenih Mesečevih uticaja. Hteli ili ne hteli, oni moraju računati sa jakim uticajem Mjeseca.
Sa malo truda morali bi naučiti vladati samim sobom. Oni uvijek ostaju iste osobe. Nepromjenjivi su u svojoj promjenjivosti

Nastavak na sljedecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena