RAK: Onaj ko ga ima kraj sebe ima LIČNOG ANĐELA ČUVARA i SRCE koje VOLI NAJVIŠE NA SVIJETU!

Rak je horoskopski znak koji je pun kontradiktornosti po pitanju nezavisnosti, jer oni mogu i u isto vrijeme ne mogu biti nezavisni. S jedne strane, uporni su i imaju volju da urade sve što se mora uraditi, sami su sebi dovoljni i ne moraju da zavise od drugih što se tiče materijalnih i fizičkih stvari. S druge strane, oni zavise od podrške i ohrabrenja drugih ljudi.

Rakovima koji nisu samoostvareni će stalno biti potrebna podrška drugih ljudi i neće biti u potpunosti nezavisni, dok će Rakovi koji su “evoluirali” i naučili da uspešno kontrolišu svoje emocije biti vrlo uspješni i nezavisni. Žude za pažnjom i ohrabrenjem drugih i najsrećniji su kada su okruženi grupom bliskih prijatelja i članovima porodice.

Rakovi su prilično odani ljudima koji ih cijene i podržavaju, oni su horskopski znak koji brine o drugima. Jedna od najlepših osobina Rakova je njihova sposobnost da učine da se drugi osjećaju dobro u svojoj koži i voljeno. Oni ovu osobinu, umesto da primjene na sebi, primenjuju na druge ljude i tako se stvara positivan ciklus, jer Rakovi, kada vide da su drugi zbrinuti, prihvaćeni i voljeni, osećaju se dobro samo zato što se neko drugi osjeća dobro.

Kada Rak prevaziđe svoje probleme sa stidljivošću i nesigurnočću, njihov moćan karakter će doći do izražaja i moći će da urade praktično sve. Nevjerovatno su istrajni i čvrsto stoje iza onoga u šta vjeruju. Zbog svoje jake intuicije, osjetljivosti, moći posmatranja i inteligencije, uspešno će završiti šta god da započnu.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena