RAKOVI su PRAVI PRIJATELJI. Za one koje VOLE i CIJENE, sve bi uradili pa čak i RUKU U VATRU STAVILI

RAKOVI su PRAVI PRIJATELJI. Za one koje VOLE i CIJENE, sve bi uradili pa čak i RUKU U VATRU STAVILI

OSOBA ZA UPOZNAVANJE

Ukoliko kraj sebe imate nekog ko je u horoskopu Rak, smatrajte se srećnikom. Oni su pravi mali anđeli u tijelu čovjeka.

Međutim, u ljubavi su često previše skeptični. Uvijek su u potrazi za partnerom koji će im pružiti sve na svijetu i nikada neće izdati. Skloni su tome da budu lakovjerni pa zbog toga često budu u situaciji da to neko iskoristi i povrijedi ih.

OVNOVIMA će JESEN biti ČAROBNA i NEZABORAVNA!


Kroz život se konstantno trude da dovoljno ojačaju i ne budu previše emotivni. Znaju da ukoliko dopuste emocijama da ih kontrolišu, nikada neće ostvariti svoje ciljeve.

Problem nastaje onog trenutka kada Rak postane previše osjetljiv. Ili kada ima poriv ka tome da preuzme sve brige ovoga svijeta. Smatra da ovaj svijet može da bude bolje mjesto samo ukoliko se svi volimo, poštujemo i trudimo.

JESEN za ovih 5 ZNAKOVA donosi SUZE i SLOMLJENO SRCE


Međutim, RAKOVI često uvide to da ne budu promjeniti skoro ništa i zbog toga lako upadaju u depresiju. Zato im je u životu potrebna osoba koja će im biti najveći oslonac. Potreban im je neko kraj koga će moći da se slome na hiljadu komadića i da ih ta osoba ponovo sastavi.

Sve dok RAKOVI ne nađu nekog dovoljno divnog i posebnog, nikada neće biti sa nekim drugačijim od toga. Upravo zbog toga se neki RAKOVI osude na samački život u nadi da će uspjeti sami sebi pružiti sve što žele. Mada to u većini slučajeva ne uspiju. RAKOVI su PRAVI PRIJATELJI.

PRAVA LJUBAV tokom OKTOBRA će biti SUĐENA za ova 4 ZNAKA!


Puni su majčinske ljubavi brige, zato su toliko i divni. Jednostavno je nemoguće mrziti nekoga ko je Rak u horoskopu. Jer, na kraju krajeva, kako mrziti nekoga ko je spreman cijelom svijetu pružiti samo osmijeh i ljubav. RAKOVI su PRAVI PRIJATELJI.

Upravo ste čitali: RAKOVI su PRAVI PRIJATELJI. Za one koje VOLE i CIJENE, sve bi uradili pa čak i RUKU U VATRU STAVILI


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena