RAZLOZI zašto je SUPER u životu imati RIBU KRAJ SEBE!

RAZLOZI zašto je SUPER u životu imati RIBU KRAJ SEBE! U ovom članku ćemo pisati o tome zašto je super imati Ribu u svom životu. Pored toga što

RAZLOZI zašto je SUPER u životu imati RIBU KRAJ SEBE! U ovom članku ćemo pisati o tome zašto je super imati Ribu u svom životu. Pored toga što su same od sebe divne, to naročito važi za ljude oko njih.. Više vole tuđu sreću nego svoju, zato su tako savršeni prijatelji. U nastavku teksta ćemo navesti koji su to RAZLOZI zašto je SUPER pored sebe imati jednu Ribicu.


VRAĆA VJERU U BOLJE SUTRA

Ribe su kao osobe pune optimizma. I kada vide da neko njima drag pada u očaj, one će ga izvući iz toga na najbolji mogući način. Spremne su dati sve od sebe kako bi osoba koju vole bila zadovoljna. Bez takvog stava, ovaj svijet bi bio ružnije mjesto. Ali Ribe vraćaju tu potrebnu svjetlost i vedrinu ovom svijetu. One su pravi mali anđeli, koji će pomoći svima kojima je njihova pomoć potebna.


Imaju mnoštvo zanimljivih ideja kako život napraviti ljepšim mjestom. Pune su mašte, snova i lijepih misli, kojima čine da Zemlja izgleda kao raj. Ukoliko ponekad sumnjate u ljepotu života i fali Vam motivacija i vjera, samo pitajte jednu Ribu za to. One nevjerovatnom brzinom i voljom mogu da Vam pomognu oko toga. Nevjerovatno je to koliko su posebne što se toga tiče, ali i drugih stvari.


VJERNE

RAZLOZI zašto je SUPER u životu imati RIBU KRAJ SEBE…jedan je vjernost. Ovaj znak horoskopa je nevjerovatno vjeran i divan. Kao prijatelj Vas nikada ne bi izdao. Za njega ste, ukoliko Vas voli, neko poseban i neko koga nikada ne bi povrijedili. Bićete njihove male posebne osobice koje čuvaju u svojim srcima. U njima imaju male posebne prostorijice u kojima borave ljude do kojih im je stalo. Tu su poput kraljeva i kraljica, koji imaju svoje malo kraljstvo. Da, mnogo su maštovite.


U ljubavi pogotovo ne bi izdale svog partnera. Voljeće Vas do kraja života, i svakim se danom pitati da li i Vi volite nju. Nikada ne bi jedna Riba prevarila osobu koju mnogo voli. Jer ne postoji neko sa kime bih uništila tako poseban odnos koji ona ima u svojoj glavi. Niti joj je sa nekim tako lijepo kao sa osobom koju voli cijelim svojim bićem. Za nju je ljubav svetinja, koju nikada ne bi uništila.

BIVŠA LJUBAV stiže NEOČEKIVANO uskoro za ovih 5 ZNAKOVA!


ISKRENE

RAZLOZI zašto je SUPER u životu imati RIBU KRAJ SEBE…jedan je iskrenost. Kada Vas Riba zavoli ona Vam prosto mora reći sve što ima na duši. Mnogo se boji da se ne naljutite ali prosto je takva i to mora da iznese na sunce. Pošto ste osoba koju cijeni, smatra da zaslužujete da znate istinu o svim stvarima.. A pogotovo ako ona to zna, a Vi ne…nema šanse da će Vam to prećutati. Nije joj nikada namjera da nekoga povrijedi sa tim, već je prosto to njena predivna vrlina.


Osobe koje su joj bliske znaju za tu njenu osobinu, i ne zamjere joj. Naravno, i ona ne voli da ima oko sebe osobe koje će plakati svaki put na istinu. Ona će se truditi da očvrsnete ali ne želi da zbog njene istine svaki put patite. Pa će Vas nekako u svemu u životu zaobilaziti. Ne brinite Vi za to, to je njen mehanizam odbrane obje osobe. Ali ako imate u svom životu jednu Ribu, stvarno nemate pojma koliko ste sretni.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena