RAZLOZI zašto su osobe čije IME počinje na ‘ D’ toliko DIVNE i DOBRE!

Sve u zivotu ima neki razlog, sve se desava sa razlogom, pa isto tako postoji razlog zbog kojeg nasa imena pocinju sa nekim slovom, iako mnogi smatraju da je cista slucajnost to sto nase ime pocinje sa nekim slovom to nije tako, jer pocetno slovo naseg imena govori mnogo toga o nama…

 

 

Osobe cije ime pocinje sa slovom ”D” su one koje se ne plase izazova niti problema, nego se one protiv toga bore i uvek u toj borbi pobedjuju.

Osobe cije ime pocinje sa slvoom D su veoma emotivne i one se upravo isticu zbog svojih emocija, emotivno reagovanje je ono sto karakterise osobe cije ime pocinje sa slovom D, one ne znaju da dobro kontrolisu osecanja, a to ni ne zele, pa se zbog toga uvek emotivnost primeti kod osoba cije ime pocinje sa slovom D.

Upravo zbog svojih emocija osobe cije ime pocinje sa slovom D veoma cesto burno reaguju, one se temperamentne osobe koje moze da iznevira obicna sitnica, a njima najvise tuge stvara nepravda.

Osobe cije ime pocinje sa slovom D se upravo najvise protiv nepravde bore, oni veruju da se svaka nepravda moze pobediti i upravo zbog toga one pokusavaju da pravde uvek postoji mnogo u njihovom okruzenju.

Postoji mnogo toga do cega je stalo osobama cije ime pocinje na slovo D ali je njima ipak najvise stalo do porodice, porodica je za njih svetinja, nista na svetu za njih ne postoji vaznije od nje, a za srecu svoju dragih osoba spremne su na sve.

Osobe rodjene na slovo D imaju jednu manu, a to je sto nekada previse panice, kada primete da je neka njihova osoba u nekom velikom problemu pocnu da panice iako preteranih razloga za to nemaju, ali to one rade samo zbog toga sto je njima stalo najvise do njihovih dragih osoba.

Nastavak na sledecoj stranici…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena