RAZMISLITE koja SLOVA FALE i sastavite ODGOVARAJUĆU RIJEČ! Mozgajte malo, jer samo GENIJI mogu riješiti ovo!

RAZMISLITE koja SLOVA FALE i sastavite ODGOVARAJUĆU RIJEČ! Mozgajte malo, jer samo GENIJI mogu riješiti ovo!

RAZMISLITE koja SLOVA FALE i sastavite ODGOVARAJUĆU RIJEČ! Mozgajte malo, jer samo GENIJI mogu riješiti ovo. PRONAĐITE sva SLOVA i sastavite ODGOVARAJUĆU RIJEČ. Jeste li USPJELI?! U ovom članku ćemo imati malo drugačiju temu. Na slici su prikazana slova, od kojih dva početa nedostaju. Kada pronađete sva ta slova, ona će formirati određenu riječ. Biće ovo jedan jako težak zadatak koji neće uopšte biti lako rješiti. Međutim, Vi ćete to sigurno uspjeti. Potrebno je samo da se dobro fokusirate na sliku i PRONAĐITE sva SLOVA koja će činiti riječ koju tražimo.

ZIMA JE TU – Izaberite jednu SLIČICU i saznajte da li ćete tokom ove ZIME PRONAĆI SREĆU!


Ostavite nam poslije teksta Vaš komentar o tome da li ste uspjeli nači odgovarajuću riječ. A bili bi Vam takođe veoma zahvalni kada bi nam napisali u komentaru koliko Vam je vremena bilo potrebno. Stoga se odmah bacite u potragu za riječju koju je potrebno naći. Ukoliko su Vam potrebne naočare kako bi uspjeli naći riječ, to uopšte nije sramota. Svakome može da oslabi vid, čak iako to nisu u pitanju godine. Može da bude i do vrste posla.

SIMBOL LJUBAVI koji izaberete donijeće Vam SREĆNE VIJESTI u LJUBAVI!


Ukoliko ste stalno za računarom, ili čitate knjige, naravno da će Vam vid vremenom oslabiti. Kao na primjer iako se bavite nekim opipljivim poslom, kao neko kreativno zanimanje ili pisanje. Sve to mogu biti razlozi od kojih vid postane nedovoljno dobar nakon nekog vremena. Ništa to nije strašno, sve to naočare ili sočiva mogu da poprave. Nemojte se opterećivati sa tim. Dobro je što novi telefoni imaju opciju uvećavanje slike, da bi vidjeli detaljnije.


OTKRIVAMO RIJEČ

Nadamo se da ste ipak sami uspjeli naći u kratkom vremenskom periodu. Ali čak iako ste koristili opciju povećanja slike, uopšte nije problem. Svako mora da se koristi opcijama koje mu bolje odgovaraju, pa tako i tu mogućnost. Ne morate nam uopšte otkrivati kako ste to uspjeli. Jedino što smo Vas zamolili je da nam otkrijete da li ste uspjeli ili je bilo isuviše teško. Kao i da nam napišete koliko Vam je vremena trebalo da otkrijete koju riječ tražimo. RAZMISLITE koja SLOVA nedostaju i ostavite nam komentar o tome…

KLJUČ SUDBINE koji izaberete donose NOVE STVARI u Vaš ŽIVOT i VAŽAN ŽIVOTNI SAVJET!

RAZMISLITE koja SLOVA FALE i sastavite ODGOVARAJUĆU RIJEČ

Te nam informacije trebaju kako bi znali za idući zadatak koliko teško treba da bude. I da li možemo nešto da pobošljamo, kao i da Vama olakšamo. Mi ne sumnjamo u Vašu inteligenciju i moć opažanja, jer ste izrazito inteligentni, sigurni smo u to. Nama je samo važno da ste Vi uživali uz ovaj naš mali testić, kao i da ćete i dalje biti uz nas. Važno nam je da Vi budete zadovoljni, jer prvenstveno mi i pišemo za Vas i Vaše opuštanje mozga.


Riječi koju smo tražili su BOLNICA i ROLNICA. Oni koji su jako brzo primjetili koja je riječ u pitanju, sigurno Vam se mnogo jedu neke punjene rolnice. E pa sada znate šta ćete sutra da pripremate za ručak. BOLNICU su primjetili ljudi koji su još uvijek u šoku zbog situacije u svijetu sa virusom.

RAZMISLITE koja SLOVA nedostaju

Ostali koju su vrlo brzo pronašli imaju ogromnu moć opažanja. Pa Vi bi ste bili savršen osmatrač. Vama uopšte ne bi trebao dvogled ili neko pomagalo, jer Vam je vid prosto savršen. Svaka čast!

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena