RIBE I VODOLIJE po CIGANSKOM HOROSKOPU početkom AVGUSTA očekuju VELIKA ISKUŠENJA ali i ROMANTIKA

RIBE I VODOLIJE po CIGANSKOM HOROSKOPU početkom AVGUSTA očekuju VELIKA ISKUŠENJA ali i ROMANTIKA
RIBE I VODOLIJE po CIGANSKOM HOROSKOPU početkom AVGUSTA očekuju VELIKA ISKUŠENJA ali i ROMANTIKA

Avgust za Vas sprema mnogo zanimljivih trenutaka. Neki od njih će biti divna i nevjerovatna, dok će druga biti prepuna iskušenja. U nastavku saznajte šta to RIBE I VODOLIJE po CIGANSKOM horoskopu očekuje tokom mjeseca koji je pred nama.


  • RIBE

Drage Ribe, mjesec koji je pred Vama, donosi Vam izuzetno zanimljive trenutke. Naime, ukoliko ste zauzeti, voljena osoba će uraditi sve za Vašu sreću. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, mogli bi je ozvaničiti brakom. Jednostavno, tokom ovog mjeseca Vam se nudi mnogo mogućnosti za uživanje, ali i za iskušenja.


Postoji mogućnost da osoba iz prošlosti uđe u Vaš život ukoliko ste zauzeti. Ma kakvu prošlost imali sa tom osobom, ako volite trenutnu voljenu osobu, nema potrebe da obraćate pažnju. Uživajte u ljubavi sa voljenom osobom i ne obraćajte pažnju ni na šta što se dešavalo u prošlosti. Ukoliko želite da Vam ovaj mjesec bude pun romantike, potrebno je da se potrudite.


Poslovni segment će takođe biti uspješan. Postojaće manje prepreke koje će Vas pokušati sputati na putu ka ciljevima. Potrudite se da ništa ne utiče na ostvarenje Vaših želja. Ovo bi mogao biti zaista sjajan mjesec ukoliko se potrudite za to. Budite istrajni u onome što želite i upravo to ćete i moći dobiti. Ovo je samo Vaš period, zapamtite to.


  • VODOLIJA

Drage Vodolije, mnogo toga se već izdešavalo u Vašem životu i tek će. Mjesec avgust za Vas donosi mnogo toga, kako divnog, tako i lošeg. Naime, u svemu lošem, potrebno je da pronađete nešto dobro, kako bi uživali u tome. Vi jednostavno ne zaslužujete da Vam se dešavaju loše stvari. Potrebno je da uživate kao nikada do sada, jer u tome leži sav smisao. Da budete srećniji nego ikada i uživate u apsolutno svakom danu tokom avgusta.


Poslovni segment će biti uspješan. Povremeno će postojati određena iskušenja koja ćete morati prebroditi. Pružaju Vam se izvrsne poslovne prilike koje bi trebalo iskoristiti. Ovaj mjesec će zaista biti dobar zahvaljujući Vašoj motivaciji u poslu i želji da uspijete u svemu. Potrebno je samo da ne odustajete pred iskušenjima već da nastavite dalje i date sve od sebe kako bi ostvarili ono što želite.


U ljubavi ćete imati manje nesuglasice sa partnerom. Vaši stavovi se neće slagati sa njegovim zbog čega će zahtjevati svađu i sukobe. Potrudite se da pronađete kvalitetan kompromis i rješite sve nesuglasice koje budu između Vas. Ovo je mjesec za uživanje u ljubavi, a ne svađe i sukobe koji ne vode nigdje. Razumijevanje, nježnost i poštovanje su ključni za svaku zdravu vezu. Uradite sve kako bi bili srećni i zadovoljni kraj osobe koju volite neizmjerno.


Ovo je mjesec koji Vam donosi romantiku i zaista velika iskušenja. Potrudite se da u romantici uživate kao nikada do sad, a da sva iskušenja prebrodite. I da samim tim, ta ista iskušenja pretvorite u divne trenutke prepune sreće i uživanja. Sigurni ste u sebe, samouvjereni i hrabri da uradite sve što poželite. Samim tim, neće Vam biti teško uraditi sve za svoju sreću i ljudi do kojih Vam je stalo. Posebnu pažnju ipak obratite na sebe i svoje želje i potrebe. Ponekad je najvažnije da se posvetite sebi.

Ljubavna Adresa

Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena