RIBE – LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN

  • Ako ste zauzeti

Merkur vlada i vašim poljem ljubavi i braka, a kako će da se tokom juna nalazi u Strelcu, znaku gde je u izgonu, to vam donosi nestabilne odnose sa partnerom.

Nailazićete na povremeno narazumevanje i komunikacija će vam biti otežana. Izbegavajte tajne u vašoj vezi, jer će nejasnoća biti više nego obično. Biće vam neophodno prilagođavanje okolnostima.

U drugoj polovini juna ćete uneti više dinamike u vašu emotivnu vezu zahvaljujući sekstilu Mekrura sa Marsom. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate komunikaciju sa partnerom.

Bićete u mogućnosti da zajedno odete na kratko putovanje gde biste mogli da se posvetite jedno drugom. Imaćete bolji osećaj za potrebe voljene osobe i na taj način će vaša komunikacija i uopšteno emotivni odnos biti mnogo kvalitetniji u odnosu na prethodan period uopšte ove godine.

Na vama je da prvenstveno ostavite sami sebi što bolji uvid u situaciju u kojoj se budete nalazili, te da tek tada pronađete najbolje rešenje koje bi vam obostrano pomoglo tokom celokupne zajedničke budućnosti i čvrste i snažne emotivne veze ili braka.

Tek nakon toga, bićete spremni da do kraja meseca svojoj boljoj polovini i voljenoj osobi pružite svu ljubav i pažnju ovoga sveta tako da shvati koliko vam je ustvari stalo do nje i koliko vam je bitno ostvariti što bolji odnos.

U suštini, samo budite svoji i budite bez brige i straha da će se bilo šta loše desiti jer jedino ako uživate u svakom mogućem trenutku potpuno bezbrižno, upravo tad ćete biti svesni da je sve u najboljem redu i pod kontrolom

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena