RIBE: One imaju NAJLJEPŠU DUŠU i NAJVIŠE VOLE!

RIBE: One imaju NAJLJEPŠU DUŠU i NAJVIŠE VOLE! Zbog toga je ovaj znak horoskopa jedan od najdivnijih. Blago Vama ukoliko ste ovaj znak, ili imate neku Ribu u svojoj okolini.

LJUBAV

U ljubavi je ovaj znak pravi mali romantik. Uvijek će se truditi da voljenoj osobi bude predivno, i da joj ništa ne fali. S toga ukoliko ste sa ovim znakom u vezi, blago se Vama. Imaćete prijatelja za cijeli život, bez obzira šta se među vama desi.


Jer ovaj znak se jako brzo veže. Ali kada se veže, onda to traje dugo ili zauvijek. Njegovu ljubav nije baš lako kupiti niti dobiti, jer ona se samo zaslužuje. Ukoliko ste divni prema ovom znaku, i dajete mu jednako mnogo kao i on Vama, onda je to to.


Dobićete zauzvrat divnu osobu punu ljubavi i povjerenja. Osobu sa kojom možete uvijek da razgovarate o svemu. Uvijek je spremna da Vam uskoči u pomoć i pruži ruku prijateljstva. A ta ruka će biti ispružena prema Vama sve dok to zaslužujete. Ta ljubav koju Vam poklanja nešto je posebno i predivno.


Brak sa ovim znakom horoskopa može da bude zaista nešto čarobno. Toliko su divne i posebne Ribe, da čovjek sa njima poželi da bude do kraja života. Samo ukoliko im dozvolite da pokažu svoje pravo lice iza te stidljivosti. Divni su roditelji, koji sa svojom djecom imaju prijateljski odnos. Umiju da budu jako strogi ali to je sve iz ljubavi prema njima.


PRIJATELJSTVO

Kao prijatelj može mnogo da pruži ali mnogo i očekuje. Pusti će Vas da zavirite u njegovu dušu samo ukoliko dozvolite da i on uplovi u Vašu. Tajne koje podijelite Ribi ostaju sa njom. Nikada Vas ne bi izdala bez obzira na sve. Jer kao što ona čuva Vašu tajnu, tako očekuje da i Vi čuvate njenu.


Tajne i diskrecija su za nju svetinje koje poštuje. I cijeli život se slijepo pridržava toga. Jer za nju se cijeli odnos sa nekom osobom oslanja na to povjerenje i poštovanje. Ukoliko samo jednom izdate njeno poštovanje, za to nikada više nećete imati šansu. Jer odmah Vas briše iz svog života, imenika, srca i glave i ostavlja kao da nikada niste ni psotojali.


Ona ne voli da se mnogo sveti, jer bolji je čovjek. I smatra da niko nije vrijedan tog vremena koje bi potrošila na smišljanje osvete. Za nju postoje mnoge druge stvari na koje bi rado potrošila vrijeme. A to su ljubav, porodica i pravi prijatelji. Za one prave prijatelje je spremna ići i na kraj svijeta.


To su duše koje će u njenom životu uvijek imati mjesta. I za koje bi Riba dala i zadnju kap krvi ako treba. Njena ljubav se ne kupuje nikakvim skupim poklonima niti novcem, već samo pažnjom i iskrenošću. Dama u ovom znaku je veoma sposobna žena.


Možda na prvi pogled izgleda krhko i mekano, ali u njoj kuca srce lavice. A to srce je puno snage i volje da ostvari sve svoje ciljeve. Spremna je da zapostavi sve ostalo samo kako bi dobila i uspjela ono što želi.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena