RIBE, VODOLIJA i JARAC – Nekoga očekuje PROSIDBA a nekome će SRCE biti SLOMLJENO tokom 2020-e godine!

RIBE

Jako romantične, nejasne, ali znaju da ostave jak utisak… Osobe rođene u znaku Ribe su vrlo intuitivne, osetljive i romantične. Jako su emotivne i popustljive, zapletene u svoja osećanja. Jako su nerealne kada se zaljube. Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrednost kao ono što se spontano desi.

Ove godine vaši odnosi će biti bolji nego što su bili u prethodnim godinama. Vaš društveni život će procvetati u 2020. godini. Ako ste već u vezi, onda će stvari postati još slađe. Što ste optimističniji u svom društvenom životu, to ćete više novih i divnih ljudi moći da privučete i da steknete puno novih prijatelja.
Ako ste sami, verovatno ćete upoznati novu ljubav ili dve 2020. godine. Vaš društveni život biće pun radosti u 2020. godini. Takođe ćete biti pozvani na više raznih događaja ove godine. Nemojte da se plašite da izrazite svoje istinsko ja, čak i kada ste negde u javnosti. Ne osećajte se krivim zbog sebe, samo imajte prijatelje koji vas prihvataju takve kakvi jeste.
Odnosi vam nisu visoki prioritet u ovoj godini. Prepustite se učenju i naučite da izbegavate one veze koje vam ništa ne donose. Bićete skloni razmišljanju o tome šta treba raditi, a šta ne i bićete voljni da napustite one koji ispunjavaju vaša očekivanjae ili su destruktivni. Ako ste u braku, težićete da ostanete u braku. Ako ste sami, težićete da tako i ostane. Ovo je godina više posvećena vama samima, nego vašim intimnim odnosima. Ovo nije godina u kojoj ćete otkriti vašu srodnu dušu, osim ako je već imate.

nastavak na sljedecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena