RIBE – Za VOLJENU OSOBU bi i SRCE DALI i svim SILAMA brane DRAGE LJUDE!

Ribe to neće uvek direktno navesti ili tražiti, ali žude za tonom ljubavi i nege. Obično daju više nego što je potrebno, tako da u ljubavnoj vezi, žude za puno pažnje.

Ribe neće samo pobeći s prvim muškarcem ili ženom koja ih privuče jer su one odani partneri. Uživaju u ozbiljnim vezama, pa ako ste osvojili srce Ribe, nemojte se bojati da će očima tražiti druge potencijalne partnere.
Trudiće se da vam, više nego ikome prije vas, pruži svo vrijeme, ljubav i pažnju ovoga svijeta te da se osjećate kao najvoljenije biće na cijelom svijetu i tek kada u tome uspije, smatraće tu ljubav uspješnom i pravim malim rajem emocija.
Imaju tendenciju da prave kompromise kako bi im voljena osoba bila zadovoljna, kao i da joj pruže sve na ovom svijetu kako bi se ta ista osoba svakoga dana budila sa ogromnim osmijehom na licu.
Ribe bi bile najsretnije kada bi mogle biti u vezi s nekim tko je otkacen i uvijek otvoren za nova iskusenja. Ako Ribe osjete da su zarobljene vrlo ce se vjerojatno okrenuti svojoj impulzivnoj strani i ugrabiti prvu priliku za promjenom.

 

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena