ROMANTIČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovan uživa u LJUBAVNOJ IDILI, Jarac ROMANTIČNIJI nego ikada, a Blizanci oduševljajaju svoju voljenu osobu PRAVIM RIJEČIMA

Ovan
Pazite da vaš ego ne upropasti vezu koja je jako dobra. Pokušajte da vidite i partnerove želje i potrebe. Zajedno odlučujte o svemu. Nemojte da vaša potreba da sve bude po vašem uništi ono što ste dosad gradili. Sredinom perioda jedno od vas će poželjeti da ima više slobode. Pokušajte da to razumijete i ne dozvolite da vam to pokvari odnos.

Bik
Za bikove ovo bi mogao da bude baš romantičan mjesec gdje bi mogli da uživaju u svim čarima ljubavi. Naravno , ako to ne pokvarite svojom posesivnošću. Zato pripazite kako ćete se postaviti prema svom partneru. Ovo je dobar period da se neke stvari razjasne između vas. Morate se otvoriti i izraziti svoja osjećanja.

Blizanci
Blizanci neće biti baš okrenuti ka svom partneru u ovom periodu. Biće koncentrisani na svoje potrebe i želje a to će da unese veoma buran period u vašu vezu. Slobodnim blizancima je povoljniji period jer će uživati u svojoj slobodi i imaće izbora da bira jer će imati dosta udvarača.

nastavak na sledecoj strani….

Recommended For You

About the Author: Neshvacena