RUSKI HOROSKOP ZA JUN: Strijelčevi uživaju u AVANTURAMA, Vage ŠARMIRAJU sve pred sobom, a Lavovi doživljavaju NEOČEKIVANI USPJEH!

OVAN
Vama predstoji jedan težak period u kom će nastupiti neke promjene htjeli vi to ili ne. To može biti dobra stvar jer već neko vrijeme stvari ne funkcionišu kako treba. Na poslovnom ali i na emotivnom polju je nestabilna situacija. Trebali bi obratiti pažnju i na zdravlje u ovom periodu.Energija vam je u padu. Pred kraj mjeseca moguća lijepa druženja sa prijateljma

BIK
Vama ovaj mjesec donosi dosta problema na finansijskom planu i zbog tog ćete biti jako loše raspoloženi. Morate naći načina da se nekako izvučete iz tog.Nova zaduženja sigurno nisu riješenje. Na emotivnom planu problemi jer niste u stanju da se otvorite prema partneru i to kod njega stvara jedan osjećaj nesigurnosti. Ne može partner sam da riješava vaše zajedničke probleme.

BLIZANCI
Za pripadnike ovog znaka juni će biti blagonaklonjen. Na poslu situacija dobra, dobro se slažete sa kolegama i poslovi idu kako treba. I na ljubavnom planu je sve dobro. Partner vam nesebično pomaže i olakšava vam život maksimalno. Što se zdravlja tiče, trebalo bi obratiti pažnju na ishranu. Nešto od hrane vam ne odgovara.

nastavak na sledecoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena