SAVJET GODINE – Zanima vas koji je PRAVI NACIN na koji mozete ostati u DUGOJ I ZDRAVOJ vezi sa voljenom osobom?! Mi imamo PRAVE SAVJETE I PRIMJERE kako treba da postupate!

To je možda i Vaš slučaj te zato od sada ne propuštajte ni jednu priliku da uživate u Vašoj ljubavi. Cijenite to što imate pored sebe ljubavnog partnera i čuvajte, jer ima mnogo ljudi koji uopšte nemaju sa kim da provode vrijeme.

3. Saslušajte jedno drugo pažljivo i sa razumijevanjem Veoma često ljubavna veza dođe u fazu kada prestane interesovanje za potrebe i osjećaje drugoga partnera. Savjetujemo Vam da se rješite te nezainteresovanosti, saberete se i pokažete spremnost da pažljivo i sa razumijevanjem saslušate partnera dok Vam priča o svojim interesima i potrebama. Na taj način pokazaćete mu da imate vremena, interesovanja i ljubavi prema njemu.

4. Budite jedno drugom najveći oslonac i podrška Ukoliko želite da Vaša ljubavna veza traje dugo vremena i da bude zdrava i stabilna, veoma je bitno da partneru uvijek budete najveći oslonac i podrška. Morate da mu/ joj pokažete da ste uvijek tu za njega/ nju, da ga/ je podržavate u svemu dobrome što želi da ostvari, da mu/ joj pružite svoju pomoć kada god ima neki problem, a ne da se udaljavate jedno od drugog u takvim teškim trenucima.

5. Ne pravite ljubomorne scene Da bi ljubavna veza opstala mora da postoje međusobno povjerenje. Ukoliko ne vjerujete ljubavnom partneru ne znamo zašto ste onda uopšte sa njim u vezi. Postojanje povjerenja je stub svake veze i ukoliko budete pravili ljubomorne scene, na taj način samo možete joś više da olabavite vezu. Dakle ukoliko želite da učvrstite vezu Vaš partner mora da bude siguran da mu u potpunosti vjerujete i nemate ni najmanju sumnju da bi Vas na bilo koji način izdigao. Nadamo se da će vam naši savjeti i primjeri biti od velike koristi. Bitno je samo da stvari radite na način na koji se savjetuje u tekstu i uspjeh vam je zagarantovan.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena