SEDMIČNI HOROSKOP: Očekujte TRENUTKE IZ SNOVA i LJUBAV koja Vam se VRAĆA iz PROŠLOST!

SEDMIČNI HOROSKOP: Očekujte TRENUTKE IZ SNOVA i LJUBAV koja Vam se VRAĆA iz PROŠLOST!

SEDMIČNI HOROSKOP: Očekujte TRENUTKE IZ SNOVA i LJUBAV koja Vam se VRAĆA iz PROŠLOST! Ova sedmica će biti i više nego uzbudljiva za sve znakove zodijaka. U nastavku saznajte šta Vas to očekuje na osnovu znaka zodijaka kojem pripadate. Iznenadićete se!


OVAN

POSAO

SEDMIČNI HOROSKOP: Očekujte mnogo toga pred sobom. Dragi Ovnovi, ovo je jedna posebna sedmica poslije koje Vas očekuje još mnogo u nizu. Posao će Vam biti u boljoj situaciji nego ikada ranije. Kolege će Vas podržavati i sve će biti prosto onako kako treba da bude.


LJUBAV

SEDMIČNI HOROSKOP: Očekujte susret sa prošlošću. Bivša ljubav se vraća u Vaš život. U toku sedmice sasvim neočekivano možete da očekujete susret sa osobo koju ste nekada voljeli više od svega. Sudbina će Vam je poslati sa razlogom, a na Vama je da uvidite taj razlog i da postupite najbolje.


BIK

POSAO

Ostvarićete izvanredne poslovne saradnje sa kolegama iz inostranstva. Poslovni uspjesi će se redati u svakom trenutku. Sve će biti bolje nego ikada ranije. Samo ne treba da odustajete od ciljeva.


LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, neko nov će ući u Vaš život. To će biti neočekivan susret i treba da uživate u tome koliko god je moguće. Ne gubite prilike za koje znate daće Vam donijeti samo dobro u životu. Ne znate šta biste mogli propustiti.


BLIZANCI

POSAO

Finansije će biti u većim količinama nego ikada ranije. Zahvaljujući njima, moćićete ostvariti mnogo toga što budete željeli. Ni u jednom trenutku ne budite ograničeni sa ciljevima koje imate. Budućnost koja je pred Vama je samo Vaša i sreća je na Vašoj strani.


LJUBAV

Voljena osoba će se truditi da Vas usreći više nego ikada. To će Vam itekako značiti u narednom periodu. Ova sedmica je vaša i treba da zajednički uživate u njoj koliko god je to moguće.


RAK

POSAO

Dragi Rakovi, bićete mnogo više sigurniji u sebe i u to da zaista možete apsolutno sve, bez ikakvih prepreka na tom putu. To će Vam biti od velikog značaja kako bi postigli neke značajne ciljeve koje imate na umu.


LJUBAV

Vi ste osjećajni, a voljena osoba se u svakom trenutku trudi da budete ispunjeni ljubavlju i maksimalnom pažnjom. Apsolutno ništa na ovom svijetu Vam neće faliti kraj voljene osobe, bićete srećniji nego ikada.


LAV

POSAO

Ova sedmica je Vaša. Svaki trenutak je samo Vaš i u svakom od njih treba da budete posvećeni tome da budete srećni i da ostvarite sve svoje najveće ciljeve. Imaćete podršku svih oko sebe i to će Vam biti i najvažniji u svakom trenutku.


LJUBAV

Vi ste u ljubavi strastveni i želite da kraj sebe imate osobu koja Vam pruža u svakom trenutku svu ljubav ovoga svijeta. Međutim, sudbina će Vam ove sedmice u život poslati bivšu ljubav i drugu priliku za ljubav sa njom. Mudro je iskoristite ili ignorišite.


DJEVICA

POSAO

Vrijeme je za velike uspjehe. Ovasedmica Vam nudi bezbroj prilika koje ne smijete ignorisati. Pred Vama su i nove, zanimljive saradnje koje će Vam biti od velikog značaja kako bi ostvarili neke velike uspjehe.


LJUBAV

Bivša ljubav će sasvim neočekivano ući u Vaš život. Naime, Vi ćete shvatiti da još uvijek gajite određena osjećanja prema njoj i da ta ljubav još uvijek nije prošla.Poslušajte srce i postupite onako kako je najbolje.


VAGA

POSAO

Posao će da cvjeta ove sedmice. Biće Vam lakše nego ikada da radite i sa osmijehom ćete svaki dan dolaziti na isti posao. Ovo je sedmica sreće za sve Vage i treba da je iskoristite najbolje što možete.


LJUBAV

Voljena osoba će se truditi da svaki trenutak pokloni Vama. Prepustite se njenom zagrljaju i isključite se od ostatka svijeta. To Vam je upravo najviše potrebno ove sedmice.


ŠKORPIJA

POSAO

Imaćete određene nesuglasice sa poslovnim kolegama.Međutim, kroz razgovor ćete steći razumijevanje i sve ćete to prevazići. Nakon toga, očekuju Vas nevjerovatni uspjesi.


LJUBAV

Ako ste zauzeti, nova osoba će se pojaviti u Vašem životu. To će biti ljubav koja će vremenom biti sve veća i jača.Na početku ćete odmah shvatiti kako ste suđeni jedno drugom i kako ne treba da odustajete od ljubavi.


STRIJELAC

POSAO

Zahvaljujući Vašoj inteligenciji i saradnji drugih, tokom ove sedmice, sve će biti i više nego jednostavno da ostvarite u svom poslu. Ne odustajte ni pred kakvim preprekama jer će na kraju sve biti savršeno.


LJUBAV

Voljena osoba će Vam predložiti zanimljivo zajedničko putovanje koje ne smijete propustiti. To će biti zaslužen odmor od sve napetosti koja Vas je okruživala do sad.


JARAC

POSAO

Kada nešto zacrtate, Vi idete do kraja kako bi to i dobili. Ista je situacija i ove sedmice. Novčani dobici će stizati sa svih strana i bićete srećni.


LJUBAV

Bivša ljubav će zakoračiti u Vaš život i dati Vam do znanja šta ste imali kraj sebe. Međutim, Vi ćete shvatiti da je ta osoba sa razlogom iza Vas u Vašoj prošlosti i da nema potrebe da se vraćate tamo.


VODOLIJA

POSAO

Poslovne kolege i nadređeni će uvidjeti Vaš trud koji ulažete da je sve kako treba i da ostvarite velike uspjehe. Bićete ove sedmice nagrađeni za sav trud i uživaćete.


LJUBAV

SEDMIČNI HOROSKOP: Očekujte divne ljubavne trenutke. Partner je neko ko Vas voli više od svega, to ćete shvatiti. Potrebno je samo da ova sedmica bude u potpunosti posvećena upravo ljubavnom segmentu i voljenoj osobi za koju ste spremni apsolutno sve uraditi.


RIBE

POSAO

Vi hrabro idete ka svemu onome što želite. Slobodno možemo reći da je ova sedmica Vaša sedmica sreće. Osim zarađenih uspjeha, sudbina će Vas dodatno nagraditi sa velikom srećom i uspjesima u svakom trenutku.


LJUBAV

Shvatićete da je neko iz Vaše okoline zapravo prava osoba za Vas. Ukoliko ste slobodni, treba da ugrabite svaki trenutak i da ne gubite vrijeme te da tu osobu osvojite za cijeli život.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Odgovori