SEDMIČNI HOROSKOP od 11. do 17. novembra!

OVAN

Dragi Ovnovi, ova sedmica će vam biti prepuna zanimljivih dešavanja što se tiče samog poslovnog segmenta jer ćete imati priliku da upoznate neke nove ljude kao i da ostvarite saradnje koje će vam znantno uticati u daljem poslovanju.

Što se tiče ljubavi, zauzeti Ovnovi će se koliko god to bude bilo moguće, posvetiti svojoj voljenoj osobi pružajući joj maksimalnu količinu ljubavi, pažnje i nježnosti tako da im ova sedmica bude najbolja do sad.

Za one slobodne se pruža prilika da kroz poslovni segment upoznaju neke nove ljude među kojima postoji mogućnost za ostvarenje ljubavne romanse.

 

BIK

Za vas će poslovni segment biti prepun nekih neočekivanih dešavanja, a na vama je da se dovoljno potrudite da na kraju sedmice izađete kao pobjednici jer ćete prevazići sve prepreke koje vas vode do samog cilja.

Zauzeti Bikovi će uživati u svakom zajedničkom trenutku kraj svoje voljene osobe pružajući joj nježnosti i razumijevanja koliko god to voljena osoba zahtjevala.

Slobodni pripadnici ovog znaka će tokom ove sedmice više vremena provoditi u krugu najbližih prijatelja i samim tim im se možda posreći pa upravo u dragom prijatelju/ici vidi osobu vrijednu ljubavi.

 

Nastavak na sljedećoj strani…

Recommended For You

About the Author: Neshvacena