SEDMIČNI HOROSKOP – Sprema Vam se nešto posebno ako ste u horoskopu ovi znaci

SEDMIČNI HOROSKOP - Sprema Vam se nešto posebno ako ste u horoskopu ovi znaci
SEDMIČNI HOROSKOP – Sprema Vam se nešto posebno ako ste u horoskopu ovi znaci
 • OVAN

POSAO

Puni ste energije i motivacije za nove ciljeve. Posvetite se koliko god je moguće onome što želite da ostvarite u narednom periodu.


LJUBAV

Moguće su svađe sa osobom koju volite. Potrudite se da to ne preraste u veće sukobe. Pronađite kompromise i ne dozvolite nikakve loše trenutke.


 • BIK

POSAO

Očekujte mnogo više poslovne sreće nego u prethodnom periodu. Ostvarićete značajne saradnje koje će same po sebi biti uspješne.


LJUBAV

Postignite ravnotežu između poslovnih obaveza i obaveza u ljubavi. Potrudite se da voljenoj osobi pružite svu ljubav ovoga svijeta i da se osjeća srećno.


 • BLIZANCI

POSAO

Ukoliko ste neki cilj započeli u prethodnom periodu, ovo je idealno vrijeme za njegovo ostvarenje. Uradite sve kako bi stigli do cilja koji Vam zaista znači.


LJUBAV

Voljena osoba će se pomalo distancirati od Vas. Potrudite se da to ne ode predaleko te da ponovo unesete dovoljno ljubavi i nježnosti u vašu vezu.


 • RAK

POSAO

Sve ciljeve za koje ste do sad ulagali sav svoj trud, sada će ugledati svjetlost dana. Potrebno je samo da jednostavno uživate u svemu onome što ste ostvarili.


LJUBAV

Nagla distanca i zahlađenje emocija bi moglo dovesti do raskida sa voljenom osobom. Obratite pažnju na to i ne dozvolite da se dogodi ono najgore.


 • LAV

POSAO

Možete očekivati turbulentne trenutke sa kolegama i nadređenim. Obratite pažnju na sve oko sebe, kakve savjete dobijate, a na koji način Vi radite. Možda Vam određeni savjet pomogne da budete još mnogo više uspješniji.


LJUBAV

SEDMIČNI HOROSKOP za Vas sprema uzbudljive trenutke kraj voljene osobe. Posebno ako ste slobodni, ova sedmica bi mogla biti pun pogodak.


 • DJEVICA

POSAO

Za razliku od prethodnog perioda, period tokom ove sedmice će biti mnogo bolji. Očekujte trenutke u kojima će se svaki Vaš cilj ostvariti bez problema.


LJUBAV

Mnogo ljubavi, nježnosti i razumijevanja će vladati između Vas i voljene osobe. Potrudite se da joj pružite onoliko koliko i zaslužuje bezuslovne ljubavi.


 • VAGA

POSAO

Imate priliku da uspješno razvijate svoj biznis. Ukoliko se bavite u polju kreativnih stvari ili odnosima sa javnošću, Vas očekuje još veći uspjeh.


LJUBAV

Ako ste slobodni, ne budite nesigurni. Jednostavno budite samouvjereni i sigurni u to da možete osvojiti srce osobe koja Vas privlači.


 • ŠKORPIJA

POSAO

Bićete mnogo više motivisani da ostvarite sve svoje ambicije. Potrudite se da sve bude onako kako želite i da Vam na tom putu sreće niko ne stane.


LJUBAV

Voljena osoba će Vas podržavati u svakom trenutku i bez obzira na sve. Ma kakve teške ili divne trenutke imali, voljena osoba će biti tu za Vas.


 • STRIJELAC

POSAO

Budite strpljivi, isključite emocije i saslušajte savjete kolega i nadređenih. Neko od njih će Vam biti od ogromne pomoći za određene ciljeve.


LJUBAV

Ako ste zauzeti, iskoristite ovu sedmicu za maksimalno uživanje u ljubavi. Posvetite se u  svakom trenutku voljenoj osobi i jednostavno isključite od ostatka svijeta.


 • JARAC

POSAO

Promjena saradnika i sklapanje novih poslovnih ugovora i bilo najbolje što Vam se može desiti. Ukoliko Vam se takva prilika pruži, bez oklijevanja je ugrabite.


LJUBAV

Pomalo hladni i distancirani trenuci će vladati između Vas i voljene osobe. Uradite sve što je u Vašoj moći kako bi to ispravili i ponovo imali divnu ljubav.


 • VODOLIJA

POSAO

Bićete originalni i kreativni u svojim novim idejama. To će Vam upravo biti najbolje nešto što ste uradili u posljednje vrijeme. Samo trud i vrijeme je potrebno.


LJUBAV

Imaćete slobodu da radite šta god želite sa voljenom osobom. Bilo koji zajednički cilj ukoliko budete imali, ova sedmica je savršena za realizovanje.


 • RIBE

POSAO

Finansijski segment će biti u mnogo većem porastu. Očekujte uspjehe za koje ste do skoro smatrali da su jednostavno nemogući. Uz trud je jednostavno na kraju sve moguće.


LJUBAV

Imaćete harmonične i stabilne trenutke kraj partnera. Ukoliko budete htjeli otići na zajedničko putovanje, ova sedmica je savršena za to. Za Vas, SEDMIČNI HOROSKOP sprema zanimljive trenutke koje ne smijete propustiti.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Odgovori