SESTRA je moje NAJVEĆE BOGASTVO!

SESTRA je moje NAJVEĆE BOGASTVO!

SESTRA je moje NAJVEĆE BOGASTVO! Ta veza između dvije osobe povezane krvom vezom je nešto posebno. To je nevjerovatna konekcija koja spava dva bića na tako poseban način. Ta ljubav koju osjećaju jedna prema drugoj je nešto što nikada više neće osjetiti. Takva ljubav u kojoj brineš o toj osobi više nego o sebi, čuvaš je voliš i vjeruješ kao nikom drugom. Veza koja je jača od bilo kojeg prijateljstva je veza između sestara.


  • VODILJA

Sestra je ta koja nas vodi kroz život, baš kao i mi nju. Ona je posebna osoba koja je zaslužna za sve dobro u nama. Ako je starija ona nas uči kako da se ponašamo i borimo. A mlađa sestra nas uči kako u nama još uvijek postoji dijete nevino i tako tople duše. Od bilo koje se može mnogo toga naučiti i iskoristiti u životu. Ali ta osoba, ta sestra je posebno biće koje više brine o nama nego o sebi, jer nas voli mnogo.


Kada skrenemo ona nam pomaže da se vratimo na pravi put. Pruža nam svoju ruku koja je toplija i jača od prijateljstva. Sa njom nas stavlja na put kojim trebamo ići, i briše one stramputice iz naših glava. Sestra je anđeo čuvar kojeg nam je Bog poslao da nas lično savjetuje i čuva na divan način. Sa njom su svi problemi rješivi, i nisu toliko veliki kao što sami mislimo. Njeno vođstvo je nešto posebno.


  • ZASLUŽNA

Čak iako se ponekad sestre svađaju, to je sasvim normalno. Niko ti tako iskreno ne bi rekao ono što mora zanti, kao što to sestra uradi. I ne možete biti ljuti na nju kada znate da je to rekla iz najbolje namjere. Sestre mogu čak i da se posvađaju ali ta svađa ne može dugo da traje. Jer postoji ta posebna veza i ogromna ljubav između njih koja sve razumije i sve oprašta.


SESTRA je moje NAJVEĆE BOGASTVO! Ona je posebna srodna duša i naša ljepša polovina sa k0jom smo kompletni. Bez obzira da li je ijedna od sestara u vezi, ipak je sestra ispred bilo kojeg muškarca ili drugarice. Jer njena riječ je ipak svetinja koja se poštuje bez obzira na sve. Zar nije poseban dar imati takvu osobu u životu, koju su nam Bog i roditelji podarili da ne budemo sami.


  • UVIJEK TU

Čak i kada nemamo nijednog prijatelja, ljubav niti bilo koga u životu, sestra je tu. Nju ništa ne može da odvoji od nas osim Boga. Kada nas svi drugi napuste, osuđuju, povrijeđuju, vrijeđaju, ona je tu da nas podrži, odbrani i bude tu bez obzira na druge i cijeli svijet oko sebe. Njena podrška i ljubav su specijalni, kao da je sam anđeo u njoj i dao joj tako divno i ogromno srce kojim nas voli.


Toj osobi nikada ne možemo dovoljno zahvaliti za sve što je učini za nas. Jer ne postoji granica koju ona ne bi prešla za nas, ali i mi za nju. Ona je neko za koga bi i život dali ako treba. Neko ko vrijedi svega da se odreknemo samo da bi ona bila sretna. Sestra je osoba za koju bi uradili ono za šta smo mislili da nikada ne bi. Sve za njenu sreću, odbranu i ljubav.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena