SIMBOL SREĆE i LJUBAVI – Izaberite jednu DJETELINU i saznajte da li će Vam OSTATAK GODINE BITI SRETAN ili TUŽAN!

SIMBOL SREĆE i LJUBAVI su prikazani na naslovnoj fotografiji.

SIMBOL SREĆE i LJUBAVI – Izaberite jednu DJETELINU i saznajte da li će Vam OSTATAK GODINE BITI SRETAN ili TUŽAN! Dragi čitaoci, u ovom članku ćemo Vam otkriti šta Vas to očekuje do kraja godine. Na slici su prikazane sretne djeteline u kombinaciji sa drugim detaljima. Svaka od tih slika sa detaljima otkriva šta Vas to očekuje. Nekome ovo neće biti uopšte lijep kraj godine dok će drugi da uživaju u njemu. U nastavku teksta saznajte šta Vam donose SIMBOL SREĆE i LJUBAVI.

POVEZANI ČLANAK: SEDMICA pred Vama donosi NOVA DEŠAVANJA i lijepe vijesti ovim znacima


SLIKA * A *

Ukoliko ste birate ovaj SIMBOL SREĆE i LJUBAVI… Vi ste naučili da u životu dobrota ne donosi ništa loše. Bez obzira koliko ste svima pomagali i bili uz njih, nikada Vam se nije vratilo čak ni mrvicu od svega toga. Shvatili ste da je najbolje da sa svima imate distancu i budete hladni. Pošto niste osoba koja može da bude loša, to je jedini način na koji možete zaštititi svoje srce od slamanja. Puni ste ljubavi i divnih emocija, ali ste mnogo puta bili povrijeđeni i razočarani. Do kraja godine će Vam doći jedna osoba koja će ustvari biti Vaš anđeo čuvar.


Iako joj na početku nećete vjerovati, na kraju ćete shvatiti da je ta osoba zlata vrijedna. Zaslužujete više nego bilo ko da budete sretni onako kako ste oduvijek maštali. Svi snovi će se ispuniti i Vi ćete postati presretni zbog toga. Nedostajao Vam je baš takav prijatelj koji bi uradio sve za Vas. Jer ste i Vi takvi i zaslužujete osobu koja Vam umije uzvratiti istom mjerom. Prijateljstvo koje ćete uskoro dobiti biće ono pravo i za cijeli život, jako i nesalomljivo.

POVEZANI ČLANAK: EGIPATSKI HOROSKOP vraća BIVŠU LJUBAV u život ovih 6 znakova zodijaka


SLIKA * B *

Ukoliko ste birate ovaj SIMBOL SREĆE i LJUBAVI… Stalno ste u životu nailazili na nerazumjevanje dragih ljudi. To Vas je nekako natjeralo da padnete stalno u depresije. Najviše Vam je u životu nedostajalo to razumjevanje i podrška sa kojom ste mogli mnogo toga da uspijete. Zato su zvijezde i karma odlučili da Vas nagrade za sva ta divna dijela koja ste učinili drugim ljudima. Puni ste ljubavi, nježnosti i razumjevanja za sve ljude oko sebe. A sve što ste ikada željeli je da Vam neko to uzvati isto.


Sudbina Vam do kraja godine šalje jednu divnu osobu koja će postati Vaša srodna duša. Sa njom se sve u Vašem životu mijenja na bolje i ljepše. Sprema Vam se oluja ljubavi koja će rastopiti Vaše srce sa romantičnim trenucima koji očekuju da se dese. Srodna duša će biti baš ono što ste oduvijek željeli, pozitivna, maštovita, puna ljubavi i razumjevanja. A Vi ćete joj biti poput zvijezde na nebu, glavni u srcu i mislima. Čeka Vas divan život u dvoje.


SLIKA * C *

Ukoliko ste birate ovaj SIMBOL SREĆE i LJUBAVI… U svojoj prošlosti, pored svih dobrih djela napravili ste i jednu veliku nepravdu. Jedna osoba je zbog Vas doživjela mnogo tuge i slomljeno srce. Nikada se niste pokajali za to što ste joj učinili, čak iako je bilo nenamjerno. Potrebno je da se što prije pokajete i izvinite za nanijetu bol, da bi bili sretni. Godina koja je pri kraju daje Vam šansu da se iskupite za učinjeno. Ta osoba nije zaslužila nanijetu bol, i patnju koju je doživjela sa tim. Vrijeme je za izvinjenje.


SIMBOL SREĆE i LJUBAVI za Vas neće biti sretni ukoliko ne preduzmete nešto povodom toga. Da bi se otarasili loše karme koja sa sobom nosi loše stvari, morate pod hitno nešto učiniti. Izvinjenje i neka lijepa riječ Vas ništa neće koštati a značiće mnogo osobi kojoj je upućena. Razrješite sa svojom lošom srećom na taj način i krenite novim i boljim putem. Na njemu Vas očekuju jako lijepe stvari, samo dok riješite svoj karmički dug.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena