ŠKORPIJA je neko ko NE PODNOSI LAŽOVE, zato sa njom možete samo ISKRENO ili NIKAKO!

NASLOVNA SLIKA - Karakteristike koje ima ŠKORPIJA i koo je njeno pravo lice

U ovom članku ćemo Vam objasniti da je ŠKORPIJA neko ko NE PODNOSI LAŽOVE. I da je ona iskrena do srži pa tako ne voli one koji lažu i licemjere kao ni ulizice. Jer ŠKORPIJA je osoba koja je uvijek iskrena i sa njom znate na čemu ste. Nikada Vas neće slagati ili manipulisati da Vam se desi nešto loše… A u nastavku teksta možete saznati još mnogo toga o ovom divnom znaku zodijaka….

PROČITAJTE I : ŠKORPIJA nikada u životu NIJE BILA ONO ŠTO NIJE, niti će ikada GLUMITI! Sebi je SAVRŠENA i ORIGINAL!


ISKRENA

ŠKORPIJA je iskrena duša koja nikada ne laže, osim ako ne mora. Ona će to učiniti prosto kada više nema nijedan drugi izlaz niti način da nešto riješi. Ali njeno dobro srce ne bi nikada moglo da druge osobe dovede u opasnost zbog svojih laži. To je nešto što prosto ŠKORPIJA sebi ne može da dozvoli. Voli kada su drugi ljudi iskreni baš kao što je i ona. Zato laži kažnjava na veoma pravedan način. Onako kako to samo ona umije i želi. Ne podnosi kada joj neko laže a ona zna šta je istina. Pa čak iako ne zna, osjeti kada neko ne govori istinu. Jer je dobila kao znak zodijaka moće da može čitati druge ljude oko sebe.

PROČITAJTE I : ŠKORPIJAMA dolazi NAJBOLJA GODINA do sada – Sve ŽELJE će Vam biti ISPUNJENE!


Kada kažemo da je ŠKORPIJA iskrena, mislimo na njenu osobinu preko koje ne prelazi. To je ono što najviše simbolizuje njen znak i njen karakter. Kada pomislite na Škorpiju mnogi od Vas misle kako su one muljatori i manipulatori. Ali vjerujte nam da to nije ni najmanje istina. Ne postoji biće koje ima veće srce od ovog znaka zodijaka. Drugi mogu samo da glume dobrotu i karakter ali ŠKORPIJA ga stvarno posjeduje. Ona ne glumi nikada, već je uvijek onakva kakva je uvijek u dubini duše i srcu. Opušta svaku svoju osobinu na vidjelo a naročito iskrenost. To ne krije ni pod kojim uvjetom. NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI….

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena