SKORPIJA: Ponudite joj SVU LJUBAV i NEZNOST ovoga sveta i stvorice RAJ u vasem zivotu!

Njihov humor i brzi odgovori ponekad se mogu i pogrešno protumačiti kao sarkazam, dok će kod ostalih izazvati smijeh. Uživaju u vrckavim i inteligentnim razgovorima, a izvor njihovog humora je iskrenost.

Njihova inteligencija i duhovitost daje im sposobnost da prepoznaju ironiju u gotovo svim situacijama.

Niti jedan znak nije toliko snalažljiv i dosetljiv kao Škorpija. Vrlo su uporni i sposobni riješiti svaki problem. Spremno prihvaćaju sve izazove i ne odustaju dok ne postignu zacrtani cilj. Odustajanje za njih nije opcija, pogotovo kad je riječ o ljubavi.

Po svojoj naravi Škorpije su vrlo samozatajne i nikad vam u potpunosti neće otkriti svoje najdublje i najskrivenije tajne. Tajna koju im poverite bit će dobro skrivena, a oni s kojima će deliti svoju intimnost, tu će privilegiju morati zaslužiti.

S druge strane, vrlo su znatiželjni i ukoliko Škorpiji nešto skrivate, on će to sigurno saznati, a tada ce te pozaliti sto ce to uradili.

Najbolji je i lojalan prijatelj. Ma u koliko teskoj zivotnoj situaciji se Skorpija nalazila, spremna je pomoci vam maksimalno u resenju vasih problema poistivecujuci se s njima kako bi mogla naci najbolje moguce resenje.

Spremne su provesti dane i dane ulagajuci sav trud kako bi vase lice krasio neopisivo iskren i veliki osmeh koji iza sebe krije samo mir i spokoj, a to je nesto najvrednije sto mozete dobiti od ovog horoskopskog znaka.

Vrlo su zanimljive. One su savršene ljubavnice, ali su nestalne i nestabilne. Koji god pol bile potreban im je oslonac u partneru.

Nisu sposobne za samostalnost. Pokušavaju da urade pravu stvar, ali obično izvuku “deblji kraj”. Drugima umeju da deluju vrlo čudno. Lako ih je povrediti.

 

 

Nastavak na sljedecoj strani..

Recommended For You

About the Author: Neshvacena