SKORPIJA: Ponudite joj SVU LJUBAV i NEZNOST ovoga sveta i stvorice RAJ u vasem zivotu!

Njihov humor i brzi odgovori ponekad se mogu i pogrešno protumačiti kao sarkazam, dok će kod ostalih izazvati smijeh. Uživaju u vrckavim i inteligentnim razgovorima, a izvor njihovog humora je iskrenost.

Njihova inteligencija i duhovitost daje im sposobnost da prepoznaju ironiju u gotovo svim situacijama.

Niti jedan znak nije toliko snalažljiv i dosetljiv kao Škorpija. Vrlo su uporni i sposobni riješiti svaki problem. Spremno prihvaćaju sve izazove i ne odustaju dok ne postignu zacrtani cilj. Odustajanje za njih nije opcija, pogotovo kad je riječ o ljubavi.

Po svojoj naravi Škorpije su vrlo samozatajne i nikad vam u potpunosti neće otkriti svoje najdublje i najskrivenije tajne. Tajna koju im poverite bit će dobro skrivena, a oni s kojima će deliti svoju intimnost, tu će privilegiju morati zaslužiti.

S druge strane, vrlo su znatiželjni i ukoliko Škorpiji nešto skrivate, on će to sigurno saznati, a tada ce te pozaliti sto ce to uradili.

Najbolji je i lojalan prijatelj. Ma u koliko teskoj zivotnoj situaciji se Skorpija nalazila, spremna je pomoci vam maksimalno u resenju vasih problema poistivecujuci se s njima kako bi mogla naci najbolje moguce resenje.

Spremne su provesti dane i dane ulagajuci sav trud kako bi vase lice krasio neopisivo iskren i veliki osmeh koji iza sebe krije samo mir i spokoj, a to je nesto najvrednije sto mozete dobiti od ovog horoskopskog znaka.

Vrlo su zanimljive. One su savršene ljubavnice, ali su nestalne i nestabilne. Koji god pol bile potreban im je oslonac u partneru.

Nisu sposobne za samostalnost. Pokušavaju da urade pravu stvar, ali obično izvuku “deblji kraj”. Drugima umeju da deluju vrlo čudno. Lako ih je povrediti.

 

 

Nastavak na sljedecoj strani..

error: ZABRANJENO KOPIRANJE!!!