ŠKORPIJA: Što je STARIJA sve MANJE ima ŽIVACA i VREMENA da sluša LJUDSKE GLUPOSTI i TRAČEVE. Ona želi samo ISKRENE DUŠE oko sebe!

ŠKORPIJA: Što je STARIJA sve MANJE ima ŽIVACA i VREMENA da sluša LJUDSKE GLUPOSTI i TRAČEVE. Ona želi samo ISKRENE DUŠE oko sebe!

ŠKORPIJA: Što je STARIJA sve MANJE ima ŽIVACA i VREMENA da sluša LJUDSKE GLUPOSTI i TRAČEVE. Ona želi samo ISKRENE DUŠE oko sebe!

LJUBAV

Ona je žena koja voli da drži sve konce u rukama. Ponekad pokušava da upravlja sa svojim mukarcem, ali ne iz loše namjere. Već čisto kako ne bi on krenuo lošim putem. Pa ga ona malo gura na pravu stazu. Mnogi joj to uzimaju za zlo, ali za to nema potrebe. Nije ona neka zla žena koja želi cijeli svijet da kontroliše, mada joj to ponekad zvuči primamljivo. Samo želi da sve bude u savršenom redu, a ko bolje zna da sve dovede u red osim Škorpije. One su stvorene za to, i zbog toga im nemojte to uzimati za zlo.


U vezi takođe umije da bude ljubomorna. Prosto ne voli i ne dozvoljava da ono što pripada samo njoj bude u tuđim rukama. Škorpija je to uredila onako kako ona želi, i nema potrebe da se neko drugi miješa i dira njenoh muškarca. A ako baš želi da je prevari, e onda će gorjeti u paklu koji će ona posebno da pripremi za njega. Sa njom nema šale, ili želite ozbiljno ili nikako. Ne voli igre dijeljenja i zato ono što je njeno, samo je njeno. A što se nje tiče, ona voli samo da flertuje, a da vara to nikada.


U nju uvijek možete imati povjerenja. Čak i da joj se pojavi neki najzgodniji i najljepši glumac ili maneken, ona kada voli ostaje uvijek vjerna. Jedini slučaj kada može da prevari je ako Vam se sveti ili zbog nedostatka pažnje. Ali to je samo uvod za ono to slijedi, a to je prvo rat a onda će Vas ostaviti. Tako da se to baš i ne računa kao prevara.

ŠKORPIJA: Što je STARIJA to više želi da ima miran život i pravu ljubav kraj sebe.


U krevetu je prava zvijer koja voli dominaciju. Ova žena će Vam pokazati svaku moguću igricu u krevetu i dovesti Vas do ludila. Jer to je ono što ona najbolje zna. Samo ona od svih žena zodijaka umije istovremeno da zadovolji svoje i partnerove potrebe. A svi ostali mogu samo da uče od nje ove male tajne velikih majistora. Jer ova žena je zaista kraljica na ovom prostoru i umije sve što i zamisliti.


Škorpija uvijek voli znati gdje su njene stvari, prijatelji i partner. Što se toga tiče, ponekad umije malo da pretjera. Ali to radi čisto iz ljubavi. To  je njen način iskazivanja svoje naklonosti i pažnje, koji ponekad umije da preraste u nešto strahovito opsesivno. One kukavice od muškaraca to preplaši pa pobjegnu. Ali samo oni pravi muškarci umiju da se nose sa ovakvom ženom.


A ona je kao i sve druge žene koje vole pažnju i Vašu ljubav. Poklonite joj to sa još par dodataka kao što su poštovanje, iskrenost, vjernost i ona će biti Vaša za cijeli život. U suštini, Škorpije su zaista divne samo ako znate sa njima.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena