ŠKORPIJE će do KRAJA GODINE imati NAJVIŠE SREĆE – Pratiće Vas SRETNA ZVIJEZDA na svakom koraku!

NASLOVNA SLIKA - Horoskop za ŠKORPIJE će do KRAJA GODINE

ŠKORPIJE će do KRAJA GODINE imati NAJVIŠE SREĆE – Pratiće Vas SRETNA ZVIJEZDA na svakom koraku! U ovom tekstu možete pročitati horoskop za Škorpije do kraja 2021-e godine. Za Vas Škorpije ovo će biti jedna jako uspješna godina u svakom pogledu. Imaćete sreće u svemu što dotaknete, a usput Vas očekuju i neka iznenađenja. Uglavnom, druga polovina ove godine će biti jako sretna za Vaš znak. Nemojte da se sikirate, jer uspjeh je pred Vama. ŠKORPIJE će do KRAJA godine da budu presretne i dožive ogromnu sreću, a pogledajte i kakvu.

POVEZANI ČLANAK: ŠKORPIJA: Ona je ISKRENA i DIREKTNA, ali ukoliko je IZDATE i POVRIJEDITE pretvara se u pravu OSVETNICU


LJUBAV

SLOBODNI: ŠKORPIJE će do KRAJA godine promijeniti svoj ljubavni status. Možda Vas do sada nije pratila sreća u ljubavi ali stvari će se promijeniti. Imaćete od sada mnogo dešavanja na ovom polju. Moguće je, za starije Škorpije, da ćete upoznati jednu osobu preko prijatelja. Na početku to možda neće biti neka posebna veza, ali kako vrijeme bude prolazilo hoće. Shvatićete koliko ste posebni jedno za drugo, i kako vaša zajednika veza cvijeta. Pa ćete odlučiti postepeno da ta veza bude zvanična pred svima.


Ovi mlađi bi mogli upoznati osobu u nekom od izlazaka ili druženja. To će biti neko sasvim novi, koga nikada prije niste upoznali. Zbog toga će Vam se mnogo svidjeti. A i Vaša misterioznost će u njemu da probudi maštu i zanimanje, baš kao i on u Vama. Mogla bi to da bude jedna jako zanimljiva i strastvena veza u kojoj ćete uživati. ŠKORPIJE će do KRAJA godine poželjećeti da nikada taj osjećaj zadovoljstva ne prestane, baš kao ni ljubav koju ćete osjećati jedno prema drugom.

POVEZANI ČLANAK: ŠKORPIJA: Ona je puna LJUBAVI, sa ogromnim SRCEM i DUŠOM. Zbog toga je NAJBOLJI ZNAK ZODIJAKA!


VEZE

ZAUZETI: ŠKORPIJE će do KRAJA godine koje su zauzete ljubav cvjetati. Za starije neće biti neke posebne promjene. Vi i Vaš partner ćete uživati u svojim mirnim danima sa porodicom i ljubimcima. Život Vam je konačno ispunjen i sada imate sve što ste ikada željeli. Osim želje da budete ponovo mladi, jer nažalost vrijeme se ne može vratiti. Ipak, Vi ne žalite ni za čim i vrijeme je da se i Vi odmorite od svega i uživate u svome trudu i rezultatima koje ste godinama skupljali.


Oni mlađi će imati jedno lijepo i zanimljivo romantično putovanje. Na tom putovanju ćete se ponovo zbližiti sa svojim partnerom i ljubav će postati još jača. Pomislili ste kako je među vama veliko zahlađenje, ali stara vatra se uvijek može zapaliti. Oboje ste jako strastveni i mnogo se volite, a to je sve što je potrebno da se ožive stare strasti. Postarajte se da oboje ispričate jedno drugom sve što Vam je na duši, jer nema potrebe za skrivanjem i tajnama.

POVEZANI ČLANAK: ŠKORPIJA: Što je STARIJA sve MANJE ima ŽIVACA i VREMENA da sluša LJUDSKE GLUPOSTI i TRAČEVE. Ona želi samo ISKRENE DUŠE oko sebe!


POSAO

ZAPOSLENI: ŠKORPIJE će do KRAJA godine što se tiče Vašeg posla, šef će konačno da primjeti Vaš rad i trud. Pa bi zbog toga mogli dobiti povišicu pa čak i bolje radno mjesto. Vi ste jedna jako vrijedna osoba i jako ste cjenjeni na poslu zbog toga. Za Vas ne postoji ne mogu i neću, ako je to za dobrobit, ali bolje da Vas ne iskorištavaju za njihovo dobro. Uglavnom, ova godina će biti ispunjena poklonima i ispunjenim ciljevima koje ste sebi zacrtali.


NEZAPOSLENI: Mogli bi ste do kraja godine da pronađete jedan jako zanimljiv posao. I to u krugu Vaših interesovanja, pa će Vam to biti veliko uživanje. Doživjećete konačno profesionalno prosvjetljenje i biti zadovoljni poslom. A pored toga, više nećete kukati na finansije jer će i one da budu na jako čvrstim nogama. Biće odličnih novčanih prilika i priliva, koji će Vas iskreno usrećiti.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena