ŠKORPIJU tokom AVGUSTA očekuje STRASTVENA AVANTURA ali joj takođe dolazi DIVNA KARMIČKA NAGRADA

ŠKORPIJU tokom AVGUSTA će doživjeti STRASTVENU AVANTURU ali joj takođe dolazi DIVNA KARMIČKA NAGRADA

ŠKORPIJU tokom AVGUSTA očekuje STRASTVENA AVANTURA ali joj takođe dolazi DIVNA KARMIČKA NAGRADA U ovom članku ćemo pisati o mjesečnom horoskopu za AVGUST. Ali ćemo se samo posvetiti detaljnoj prognozi za horoskopski znak Škorpija. Saznaćete šta ovaj strastveni znak može da očekuje do kraja avgusta mjeseca. U nastavku teksta saznajte šta ŠKORPIJU tokom AVGUSTA  očekuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.


  • LJUBAV

ZAUZETI: Što se tiče zauzetih Škorpija ovo je mjesec u kojem mogu očekivati jako lijepe stvari. Vi i Vaš partner ćete provesti predivne trenutke zajedno. Desiće Vam se nešto posebno što će vašu vezu još više da učvrsti. Postaćete mnogo više zadovoljniji svojom vezom i rješićete neke nesuglasice. Sve to zahvaljujući toj velikoj ljubavi koju osjećate jedno prema drugom. Predivne stvari će se desiti vama zaljubljenim golupčićima. Ne dozvolite nikome da upropasti vašu ljubav.


Ima mnogo ljubomornih duša koje ne vole da Vas vide sretne. Ali oni mogu samo da laju bez veze, jer niko i ništa ne može vas dvoje da razdvoji. Međutim, može da stvori neke manje svađe zbog kojih ćete oboje patiti. Zato, ne dozvolite da se to desi. Imajte povjerenje jedno prema drugome i neka niko ne stane na put vašoj sreći koju imate. Ljubomorni neka slobodno nastave biti ljubomorni, jer ono što vas dvoje imate, o tome drugi mogu samo da sanjaju i ništa više.


SLOBODNI: Desiće Vam se jedan divan susret sa osobom iz inostranstva. Možda ćete se upoznati negdje na istom putovanju, tačnije odmoru. A moguće je da će se to desiti negdje u Vašem mjestu, ali će ta osoba da bude stranac tu. Pa prvo što će ga zainteresovati u vezi tog mjesta i svega ste Vi. Odajete i širite tu posebnu energiju koju samo Vi možete proizvesti i niko više. Zato se ljudi tako lijepe od Vas i žele da Vas osvajaju na svakom koraku gdje se pojavite.


I Vama će se svidjeti odmah ta osoba. Pogotovo jer će djelovati milo i neiskvareno, a ipak pomalo mistično i vatreno. To je sve ono što Vi želite u jednoj osobi. Ukoliko između vas dvoje se desi nešto ozbiljnije, moguće je i Vaše preseljene u inostranstvo. Tamo ćete stvoriti svoju sopstvenu karijeru i porodicu. Ali, to će biti neki drugi mjesec a mi smo sada posvećeni samo avgustu. Uživajte koliko možete jer ovo je mjesec Vašeg najvećeg uživanja i ispunjenja snova.


POSAO

U poslu ćete pokazati svima koliko možete biti uspješni. Avgust je mjesec u kojem će svi vidjeti Vaš pun kapacitet i uspjeh. Sve će Vam ići od ruke a naročito ako se bavite nekim poslom koji podrazumjeva kontakt sa ljudima. Primjeti će Vas šef koliko se trudite i koliko ste učinkoviti, pa ćete dobiti bolju poziciju. A bolja pozicija podrazumjeva i bolju zaradu, što će Vam pasti kao kašika u med. Vrijeme je da i Vama krene sa novcem, jer godina ova nije bila povoljna što se toga tiče.


ZDRAVLJE

Nemojte se previše izlagati Suncu, jer ćete biti veoma aktivni. Previše ćete raditi pa bi bilo dobro da se što više sačuvate od sunca i pijte vode dosta. Što se ostalih stvari tiče, sve će da bude u najboljem redu. Nema potrebe za brigom oko suvišnih stvari, samo se opustite i neka uživate u uspjehu i ljubavi. Tada će Vaše zdravlje da bude u punoj snazi i u najboljem redu. Vrijeme je da i Vi malo uživate, jer period iza Vas je bio zaista previše stresan.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I VIDEO:

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Odgovori