SLIKA BEBE koju izaberete OTKRIĆE šta Vam SVEMIR želi PORUČITI!

NASLOVNA SLIKA - U članku Vam otkrivamo šta svaka SLIKA BEBE donosi u Vaš život i kakvu poruku krije iza sebe.

SLIKA BEBE koju izaberete OTKRIĆE šta Vam SVEMIR želi PORUČITI! Dobro pogledajte sve bebe na slici i dozvolite svome srcu da odabere ovu koja mu je najslađa. Prepustite se svojoj intuiciji, jer je ovo jedna veoma važna poruka od svemira. Ovo je vrijeme velilkih promjena, i prava slika može da Vam donese ono što želite. A pogrešna može i da odnese ono što imate… SLIKA BEBE koju izaberete otkriće skrivenu poruku.

Izaberite MAGIČNU STAZU i otkrijte kuda će Vas ona ODVESTI u BUDUĆNOSTI!


BEBA #1

Ukoliko je Vaš izbor SLIKA BEBE 1…Vaše želje će se ispuniti, ali prvo morate uklonite blokade u glavi. One Vam ne dozvoljavaju da svemiru pošaljete pravu misao oko Vaše želje. A Vaš najveći problem je strah, ‘šta ako mi svemir ispuni suprotno od onoga što želim?! ‘ Nemojte se plašiti toga, jer tako svemiru šaljete poruku da Vam treba još vremena da se saberete i odlučite šta želite. A time odgađate ispunjavanje želje na neodređeno.

KOJA VRATA BIRATE? Izaberite jedna i saznajte kuda će Vas SUDBINA ODVESTI


Smirite se i u svojoj glavi i srcu polako realizujte sliku ispunjenja Vaše želje. Razmislite o svakom detalju, i neka to bude posebno. Prepustite se emocijama koje donosi ispunjenje želje, i uživajte u njima. Svaki dan mislite na svoju želju, i nemojte da miješate negativna osjećanja u njoj. Opustite sve te loše emocije i sjećanja, i doživite rođenje Vaše želje u mislima. Samo tako će je svemir ispuniti.

Izaberite ZLATNA KRILA i saznajte kuda će Vas ODNIJETI SUDBINA u LJUBAVI!


BEBA #2

Ukoliko je Vaš izbor SLIKA BEBE 2… Imali ste jako loš period u proteklom vremenu. Ali sve lijepo će Vam doći ukoliko nastavite da budete strpljivi i čekate sa ljubavlju. Nema potrebe za ogorčenosti niti negativne emocije. Svako uživotu mora da prođe kroz testove strpljivosti i izdržljivosti. Možda Vam se čini kako je Vaš najteži, ali svemir Vam nikad ne bi poslao nešto što ne možete izdržati.

SIMBOL koji odaberete otkriva da li će Vas DO KRAJA GODINE pratiti samo TUGA ili će doći SREĆNI DANI!

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena

Odgovori