SLOMLJENO SRCE će biti ovim znakovima do kraja LJETA 2022-e!

SLOMLJENO SRCE će biti ovim znakovima do kraja LJETA 2022-e!

SLOMLJENO SRCE će biti ovim znakovima do kraja LJETA 2022-e! OvO LJETO je nekima najbolje do sad, dok je drugima turbulentno uz mnogo dešavanja na polju ljubavi. U svakom slučaju, sve se na ovom svijetu dešava sa razlogom pa tako i slomljena srca i sreća do neba. Razmišljajte o tome kao o nečemu što se moralo desiti, a što ćete prevazići mnogo lakše. Ovo ljeto će biti drugačije po mnogo tome, a najviše zato što nećete se najbolnje slagati sa voljenom osobom. Naprotiv, postojaće bezbrojne nesuglasice koje će dovesti do ogromnih rasprava. Treba da imate na umu da je ljeto izuzetno blizu, čak bliže nego što mislite. Ovo će za Vas biti jedan test u kojem ćete morati shvatiti kako pravilno da se ponašate u društvu voljene osobe. Samim tim ćete steći povjerenje i sigurnost jedno u drugo.

U nastavku pročitajte kojim to znakovima SLOMLJENO SRCE će biti do kraja ovOG LJETA.

Žena BLIZANAC je DAMA sa ELEGANCIJOM i STILOM i LJUBAVNICA koju bi poželio svaki MUŠKARAC kraj sebe!


OVAN

Dragi Ovnovi, ma koliko ovaj period bio težak, ne dozvolite da Vas to previše pogodi. Ovo bi ipak mogao biti jedan zaista dobar period ukoliko se Vi za to potrudite. Ne dozvolite da Vas neko dovoljno povrijedi tako da nikada više ne zavolite. Vaša snaga treba da je jača od bilo kojeg slomljenog srca. Posebno ako ste zauzeti, ne dozvolite da postoje nesuglasice sa voljenom osobom koje ne možete rješiti. Naprotiv, uradite sve da budete srećni zajedno i da ne postoje nikakvi problemi među Vama. Razgovorom ćete rješiti mnogo toga.


Kada sve prođe i kada se najmanje budete nadali, u Vaš život će ući neko nov. Stoga, osoba koja Vam OVOG LJETA slomi srce, shvatiće kad tad šta je zapravo uradio. Tada ćete Vi već uveliko uživati kraj nove voljene osobe i ljubavi koja će rušiti sve granice. Neće Vam biti bitno ništa što se desilo OVOG LJETA niti suze koje ste prolili zbog nekog ko to definitivno nije zaslužio. Potrebno je samo strpljenja i truda da to toga dođete.

BIVŠA LJUBAV stiže NEOČEKIVANO uskoro za ovih 5 ZNAKOVA!


BIK

Dragi Bikovi, zbog niza dešavanja sa partnerom, doćiće do određenih nesuglasica i sukoba mišljenja. Shvatićete koliko ste zapravo iz različitih svijetova i kako ne funkcionišete. SLOMLJENO SRCE će mnogo da Vas zaboli OVOG LJETA. Međutim, do toga nećete doći lakim putem već onim težim. Zbog toga, bićete izuzetno povrijeđeni i slomljenog srca. Partneru jednostavno neće biti važno ono što Vam loše uradi. Stoga, krenite od te osobe što je prije moguće u potragu za novom, pravom ljubavlju. Manje od toga smo sigurni da ne zaslužujete.


Ali ono što je najvažnije jeste to da iz svega toga izađete mnogo jači. Nijedna bol ne traje predugo, pa tako neće ni ta trajati. Potrebno je samo da se potrudite i da budete zaista jaki. Svaka bol će proći kad tad i bićete ponovo srećni kada neko nov ispuni Vaše srce. OVO LJETO će biti jako teškO za Vas.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena