SLOMLJENO SRCE će biti ovim znakovima do kraja LJETA!

SLOMLJENO SRCE će biti ovim znakovima do kraja LJETA!

SLOMLJENO SRCE će biti ovim znakovima do kraja LJETA! OvO LJETO je nekima najbolje do sad, dok je drugima turbulentno uz mnogo dešavanja na polju ljubavi. U svakom slučaju, sve se na ovom svijetu dešava sa razlogom pa tako i slomljena srca i sreća do neba. Razmišljajte o tome kao o nečemu što se moralo desiti, a što ćete prevazići mnogo lakše. U nastavku pročitajte kojim to znakovima SLOMLJENO SRCE će biti do kraja ovOG LJETA.

Žena BLIZANAC je DAMA sa ELEGANCIJOM i STILOM i LJUBAVNICA koju bi poželio svaki MUŠKARAC kraj sebe!


OVAN

Dragi Ovnovi, ma koliko ovaj period bio težak, ne dozvolite da Vas to previše pogodi. Ovo bi ipak mogao biti jedan zaista dobar period ukoliko se Vi za to potrudite. Ne dozvolite da Vas neko dovoljno povrijedi tako da nikada više ne zavolite. Vaša snaga treba da je jača od bilo kojeg slomljenog srca.


Kada sve prođe i kada se najmanje budete nadali, u Vaš život će ući neko nov. Stoga, osoba koja Vam OVOG LJETA slomi srce, shvatiće kad tad šta je zapravo uradio. Tada ćete Vi već uveliko uživati kraj nove voljene osobe i ljubavi koja će rušiti sve granice. Neće Vam biti bitno ništa što se desilo OVOG LJETA niti suze koje ste prolili zbog nekog ko to definitivno nije zaslužio. Potrebno je samo strpljenja i truda da to toga dođete.

BIVŠA LJUBAV stiže NEOČEKIVANO uskoro za ovih 5 ZNAKOVA!


BIK

Dragi Bikovi, zbog niza dešavanja sa partnerom, doćiće do određenih nesuglasica i sukoba mišljenja. Shvatićete koliko ste zapravo iz različitih svijetova i kako ne funkcionišete. SLOMLJENO SRCE će mnogo da Vas zaboli OVOG LJETA. Međutim, do toga nećete doći lakim putem već onim težim. Zbog toga, bićete izuzetno povrijeđeni i slomljenog srca. Partneru jednostavno neće biti važno ono što Vam loše uradi. Stoga, krenite od te osobe što je prije moguće u potragu za novom, pravom ljubavlju. Manje od toga smo sigurni da ne zaslužujete.


Ali ono što je najvažnije jeste to da iz svega toga izađete mnogo jači. Nijedna bol ne traje predugo, pa tako neće ni ta trajati. Potrebno je samo da se potrudite i da budete zaista jaki. Svaka bol će proći kad tad i bićete ponovo srećni kada neko nov ispuni Vaše srce. OVO LJETO će biti jako teškO za Vas.

POSLOVNI USPJESI i NOVA LJUBAV očekuje ovih 6 ZNAKOVA do polovine 2021-e GODINE!


DJEVICA

Partner će konstantno tražiti određene mane u Vama. To će Vas itekako pogađati svakim novim trenutkom zbog čega ćete se osjećati odbačeno. On neće shvatati šta zapravo radi i kakvu grešku pravi s tim. Samim tim, treba da mu dokažete da uprkos svom njegovom trudu da Vas ponizi i povrijedi, da ste jači od svega toga.


Ma koliko OVO LJETO bila teška, kad tad će se sve to promjeniti i biti mnogo bolje. Potrebno je jako mnogo strpljenja i sigurnosti u to da će sve jednom doći na svoje. Uz dovoljno nade i truda, uspjećete u svemu onome što budete htjeli. SLOMLJENO SRCE će Vas baciti u očaj i depresiju, ali ne dajte se.

Žena BLIZANAC je DAMA sa ELEGANCIJOM i STILOM i LJUBAVNICA koju bi poželio svaki MUŠKARAC kraj sebe!


RIBE

Drage Ribe, obratite pažnju na ponašanje partnera, a samim tim i nekog ko Vam je blizak prijatelj. Ovo bi mogao biti zaista težak period pun suza i razočarenja. Ljudi kojima najviše vjerujete, daće Vam do znanja da je to ipak bila jedna velika greška. Međutim, na kraju krajeva, izaćićete iz toga mnogo jači i sigurniji u to da zaslužujete mnogo bolje.


Ne odustajte od svojih uvjerenja da postoji prava ljubav i pravo prijateljstvo. Vi zaslužujete zaista samo najbolje i nekog ko će zauvijek ostati uz Vas. Budite samo strpljivi i sačekajte pravi trenutak u kojem ćete to i dobiti.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena