SLOMLJENO SRCE i ISTRGANA DUŠA zadesiće USKORO ovih 5 ZNAKOVA

NASLOVNA SLIKA - SLOMLJENO SRCE i ISTRGANA DUŠA zadesiće USKORO ovih 5 ZNAKOVA

SLOMLJENO SRCE i ISTRGANA DUŠA zadesiće USKORO ovih 5 ZNAKOVA. U njihovom životu će biti more teških trenutaka i suza u mnogo trenutaka. Najvažnije je da na kraju svega toga izađu kao pravi heroji uprkos svim ranama i ožiljcima na srcu.

POVEZANI ČLANAK: DJEVICAMA tokom AVGUSTA će se ISPUNITI NAJVEĆA ŽELJA


BIK

Bikovi, očekujte interesantne trenutke pred osobom. Naime, šta god htjeli ostvariti u ljubavnom segmentu, neće Vam ići od ruke. Voljena osoba će se jednostavno udaljavati od Vas i neće se truditi oko Vas ni najmanje ni u jednom trenutku. SLOMLJENO SRCE je nešto što uvijek mora da prođe.


Ljubavna veza će zaista doživjeti svoj najveći nivo nezaodoljstva.Voljena osoba će se prosto maksimalno udaljavati od Vas, tako da ni ne primjetite. kakvi Trenuci koji su pred Vama donose more tuge i nezadovoljstva prema vljenoj osobi. Misliće kako se sav svijet redom apsolutno u svakom smislu i u jednom dahnu duši na milion srećnih tenutak Vrijeme je za nevjerovatan mjesec prepun tuge i suza koje će morati prvazići ovih nekoliko znakova zodijaka. Obratite pažnju na te znakove i vidjećete šta Vas to zapravo očekuje.


>>Tokom 2021.godine NAJVIŠE će se POSREĆITI U LJUBAVI ovim znakovima. Kao <<


LAV

Dragi Lavovi, kraj decembra Vam donosi itekako teške i bolne situacije u Vaš život. Biće mnogo teško izboriti se sa svim što se bude dešavalo jer će svaki trenutak biti itekako težak u svakom smislu. Doćićete u situaciju u kojoj nećete znati kako da prevaziđete određene trenutke. SLOMLJENO SRCE je nešto što uvijek mora da prođe.


Međutim, kako vrijeme bude prolazilo, shvatićete kako se sve dešava sa razlogom. Samim tim i raskid sa voljenom osobom. Sve bude i prođe,pa i to i život Vas iznenadi kada se to desi i pomislite kako ne možete dalje.Međutim, skupite zadnji atom snage i nastavite jači nego ikada, sa vjerom u bolje i ljepše sutra.


>>SEDMIČNI HOROSKOP: DOŽIVJEĆETE PRELIJEPO IZNENAĐENJE do kraja SEDMICE, ako ste jedan od ovih 5 znakova!<<

DJEVICA

Vi ste u svakom trenutku itekako osjetljivi i osjećajni. Ne želite da u svijetu oko Vas postoje nesuglasice, tuga niti bilo šta loše. Uživate u divnim trenucima kraj ljudi koje volite i to Vam je i dovoljno u Vašem životu.Međutim, uskoro Vas očekuju teški trenuci koji će se odraziti na prijateljstvo.


Jedna osoba za koju ste smatrali da je pravi prijatelj za cijeli život, pokazaće se kao neko potpuno drugi. To će Vas slomiti i razoriti dušu. Ali, potrudite se da shvatite kako nije kraj svijeta i kako će jako brzo nakon toga sve biti kako treba. Budite jaki kako bi opstali uprkos svemu. SLOMLJENO SRCE je nešto što uvijek mora da prođe.


ŠKORPIJA

Drage Škorpije, period koji je pred Vama,moguće je da će biti jedan od najtežih do sad. Određene prepreke će Vas dovesti u situaciju da se zapitate da li će ti teški trenuci ikada proći i da li ćete ikada biti srećni. Međutim, sudbina će odlučiti da Vam da jedan ovakav test kako bi kasnije uživali.


SLOMLJENO SRCE i istrgana duša i uništeno povjerenje Vas jako uskoro očekuje. Voljena osoba će izdati Vaše povjerenje i odlučiti da nestane iz Vašeg života. Shvatite to kao nešto dobro jer nećete imati nekog ko je pogrešan u svom životu.


>>RIBE će biti ODUŠEVLJENE dešavanjima koje ih očekuju tokom NOVEMBRA<<

JARAC

Ma koliko život nekada bio surov prema Vama, treba da ostanete jaki uprkos svemu. Takav je slučaj i trenucima koji su jako ubrzo u Vašem životu. Jako često se desi da neko koga volimo više od svega, odluči da nas izda na najgori mogući način.


Na Vama je da budete jaki kako bi prevazišli ono što Vas boli i kako bi došao srećan period za Vas. Sva bol prođe kad tad, pa će tako proći i ta bol i sve će biti apsolutno onako kako treba u svakom smislu. SLOMLJENO SRCE je nešto što mora proći.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena