SLOMLJENO SRCE i OGROMNA BOL očekuje ovih 5 ZNAKOVA tokom 2021. GODINE!

SLOMLJENO SRCE i OGROMNA BOL očekuje ovih 5 ZNAKOVA tokom 2021. GODINE!

SLOMLJENO SRCE i OGROMNA BOL očekuje ovih 5 ZNAKOVA tokom 2021. GODINE! Period koji je pred Vama, ako ste pripadnik ovih znakova, biće itekako težak i bolan. Očekuju Vas trenuci u kojima ćete morati prevazići mnoge prepreke u ljubavi sa voljenom osobom. Ukoliko težište harmoniji i istinskoj sreći, biće itekako teško da prevaziđete sve ono što Vam se sprema, ali ćete ipak sve uspijevati rješiti.

Izaberi SLATKI LJUBAVNI PAR i otkrij da li te USKORO očekuje susret sa PRAVOM LJUBAVLJU ili VELIKA BOL!


OVAN

Ako ste zauzeti

Dragi Ovnovi, period koji je pred Vama biće itekako turbulentan. Naime, bilo da ste zauzeti ili slobodni ili zauzeti, ovo će biti period pun teških i bolnih trenutaka. Posebno za zauzete, ovo će biti period kada možete očekivati i raskid sa trenutnim partnerom. SLOMLJENO SRCE i teški trenuci su pred Vama.


Ako ste slobodni

Za slobodne, trenuci koji se spremaju, biće sve, samo ne mirni i spokojni. Moraćete se itekako strpiti ukoliko želite da u Vaš život uđe prava ljubav. Trenutno, morate biti strpljivi i nadati se najboljem što Vam se sprema tokom budućeg perioda.


ŠKORPIJA

Ako ste zauzeti

Vaš trenutni partner će uraditi sve da među vama postoje nesuglasnice i veliki problemi. Naime, očekuje Vas ogromna bol i slomljeno srce zahvaljujući trenutnom partneru. Bićete razočarani, ali uz dovoljno snage koju skupite, ovo ćete uspjeti prevazići bez većih posljedica


Ako ste slobodni

Ukoliko ste slobodni, osoba koja Vas privlači, neće uzvratiti svoju ljubav i osjećanja koja gajite međusobno. Drage Škorpije, ovo će biti itekako težak period za Vas koji morate prevazići i u kojem ćete izaći mnogo jači i uz nadu da će prava ljubav uskoro doći.


ZIMSKE RADOSTI donose PRAVE LJUBAVI – Izaberite nešto sa slike i saznajte šta Vas u LJUBAVI OČEKUJE

RIBE

Ako ste zauzeti

Ribe, spremite se za period u kojem će Vam Vaš partner dati do znanja kako još uvijek ne postoji jednako jaka ljubav među vama. Bićete slomljeni i razočarani kao nikada ranije i sve će biti zaista teško, ali sve to ćete prevazići uz dovoljno želje.


Ako ste slobodni

Za slobodne, jako uskoro možete da očekujete susret sa nekim novim. Međutim, ta ljubav neće uroditi plodom, već naprotiv, ovo će biti period kada ćete morati imati zaista mnogo strpljenja. Trebaće vam oboma vremena da shvatite da li je to ljubav koju ste čekali cijelog života.


LAV

Ako ste zauzeti

Dragi Lavovi, sva harmonija koja je do sada postojala između Vas i partnera, sada će nestati nažalost. Ovo će biti period kada ćete shvatiti da ljubav koju ste imali, zapravo nije prava i da treba da se raziđete. Biće to bolan period za Vas, očekuje Vas slomljeno srce i ogromno razočarenje.


Ako ste slobodni

Ukoliko ste slobodni, ako postoji neko ko Vas već duže vrijeme privlači, shvatićete da to ipak nije ljubav koju ste tražili u svom životu. Razočaraće Vas određeni postupci te osobe preko kojih jednostavno nećete moći preći. U svakom slučaju, potrudite se da ostanete dosljedni sebi i borbeni uprkos svemu.


Izaberi SLATKU ŽIVOTINJICU sa slike i otkrij kakva LJUBAVNA DEŠAVANJA te očekuju do kraja DECEMBRA!

DJEVICA

Ako ste zauzeti

Drage Djevice, za sve zauzete, period koji je pred Vama, donijeće Vam trenutke u kojima ćete pronaći najveću bol. Mislili ste da se nikada neće desiti da trenutna ljubav nestane, ali zahvaljujući nizu dešavanja, ipak će Vam se desiti loši trenuci puni boli i slomljeno srce.


Ako ste slobodni

Slobodni bi mogli nekog ko Vam se blizak zavoljeti. Kako vrijeme bude prolazilo, ma koliko Vi željeli da to traje i da uspijete, to se nažalost neće desiti. Naime, ta osoba će Vam slomiti srce određenim svojim postupcima koji će Vas itekako razočarati i povrijediti.

Ljubavna Adresa


Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena