SLOMLJENO SRCE i ISTRGANA DUŠA zadesiće USKORO ovih 5 ZNAKOVA

SLOMLJENO SRCE i ISTRGANA DUŠA zadesiće USKORO ovih 5 ZNAKOVA

SLOMLJENO SRCE i ISTRGANA DUŠA zadesiće USKORO ovih 5 ZNAKOVA. U njihovom životu će biti more teških trenutaka i suza u mnogo trenutaka. Najvažnije je da na kraju svega toga izađu kao pravi heroji uprkos svim ranama i ožiljcima na srcu. Treba da budete hrabri u svakom trenutku i da kraj sebe imate osobu koja Vas nikada neće izdati. Budite sigurni u sebe i u to da nikada ne budete kraj nekog ko Vas ne poštuje ni najmanje. Slomljeno srce Vam se sprema ako ste među ovim znakovima samo ukoliko ne budete dovoljno sigurni u sebe. Stoga, budite spremni u svakom momentu na to da zaliječite svoje slomljeno srce i idete naprijed uprkos svemu. Sudbina Vam sprema samo najbolje i sreća će doći kada to najmanje očekujete. U nastavku otkrivamo kojim se to znakovima uskoro sprema ogromna bol…

BIK NAJVIŠE što mrzi su LAŽOVI i PREVARANTI, zato će radije biti SAM nego u LOŠEM DRUŠTVU!


BIK

Bikovi, očekujte interesantne trenutke pred osobom. Naime, šta god htjeli ostvariti u ljubavnom segmentu, neće Vam ići od ruke. Voljena osoba će se jednostavno udaljavati od Vas i neće se truditi oko Vas ni najmanje ni u jednom trenutku. SLOMLJENO SRCE je nešto što uvijek mora da prođe.


Ljubavna veza će zaista doživjeti svoj najveći nivo nezaodoljstva.Voljena osoba će se prosto maksimalno udaljavati od Vas, tako da ni ne primjetite. kakvi Trenuci koji su pred Vama donose more tuge i nezadovoljstva prema vljenoj osobi. Misliće kako se sav svijet redom apsolutno u svakom smislu i u jednom dahnu duši na milion srećnih tenutak. Vrijeme je za nevjerovatan mjesec prepun tuge i suza koje će morati prvazići ovih nekoliko znakova zodijaka. Obratite pažnju na te znakove i vidjećete šta Vas to zapravo očekuje.


LAVU je do KRAJA GODINE SREĆA prosto ZAGARANTOVANA. A evo šta će mu se LIJEPO DESITI


LAV

Dragi Lavovi, kraj decembra Vam donosi itekako teške i bolne situacije u Vaš život. Biće mnogo teško izboriti se sa svim što se bude dešavalo jer će svaki trenutak biti itekako težak u svakom smislu. Doćićete u situaciju u kojoj nećete znati kako da prevaziđete određene trenutke. SLOMLJENO SRCE je nešto što uvijek mora da prođe. Kroz život nas zadesi mnogo teških trenutaka. Međutim, kada najmanje očekujete sve će doći na svoje i sreća će zavladati Vašim srcem.


Kako vrijeme bude prolazilo, shvatićete kako se sve dešava sa razlogom. Samim tim i raskid sa voljenom osobom. Sve bude i prođe,pa i to i život Vas iznenadi kada se to desi i pomislite kako ne možete dalje.Međutim, skupite zadnji atom snage i nastavite jači nego ikada, sa vjerom u bolje i ljepše sutra. Prava ljubav stiže tek kada prođete kroz mnogo bola i tada sve dolazi na svoje.


>>SEDMIČNI HOROSKOP: DOŽIVJEĆETE PRELIJEPO IZNENAĐENJE do kraja SEDMICE, ako ste jedan od ovih 5 znakova!<<

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI…

...

Recommended For You

About the Author: Neshvacena