SLOVO LJUBAVI ili NOVČANOG DOBITKA – Izaberite jedno i SAZNAJTE šta Vam je OKTOBAR SPREMIO!

SLOVO LJUBAVI ili NOVČANOG DOBITKA - Izaberite jedno i SAZNAJTE šta Vam je OKTOBAR SPREMIO!

SLOVO LJUBAVI ili NOVČANOG DOBITKA – Izaberite jedno i SAZNAJTE šta Vam je OKTOBAR SPREMIO! Što se ovog članka tiče, na slici su prikazana četiri slova. Vjerovatno Vam se neko od njih sviđa. U nastavku teksta možete pročitati sve šta Vas očekuje tokom oktobra sa izborom tog slova. Neki će imati više sreće a neki manje sa svojim izborom. Ali ono što je ipak važno je to da SLOVO LJUBAVI ili NOVČANOG DOBITKA svakome donosi ono što njegovo srce želi ili treba…


  • SLOVO *A*

Ovo je mjesec u kojem Vi okrećete novi list i krećete život u drugom pravcu. Shvatili ste da je vrijeme da se neke stvari promjene na bolje ali i da samo Vi možete uticati na to. Pratite svoje srce i ono će Vas odvesti na put kojim trebati poći. Ne brinite se zbog drugih ljudi koji Vam mogu upropastiti vašu sreću, jer nisu toliko moćni koliko Vi možete biti. Oktobar je mjesec u kojem ćete pronaći svoju sreću na tom novom listu koji ste okrenuli. Budite spremni da doživite neke jako lijepe stvari, naročito na ljubavnom planu. Zvijezde su na Vašoj strani, i šta god započnete bićete srećni u tome.


  • SLOVO *K*

Tokom ovog mjeseca ćete saznati na svojoj koži da ruže cvjetaju samo u bajkama. Jer će Vaš put tokom ovog mjeseca biti popločan trnjem i ekserima. Bićete mnogo povrijeđeni, a za to će biti zaslužna Vaša bivša ljubav. Ukoliko ste skoro raskinuli sa njoj, biće Vam jako teško zbog činjenice da je ta osoba nastavila tako brzo dalje, bez Vas. Vjerovatno ćete čuti vijest kako sada njoj ide bolje nego Vama, i da je našla novu ljubav. Ona, ta osoba, uživa u životu a Vi ćete svoje suze utapati u tužnim pjesmama ili alkoholu. Morate nastaviti dalje, kao što je uradila i Vaša bivša ljubav. Pronađite i Vi svoju sreću, i ne dozvolite nikome da Vas rasplače i povrijedi.


  • SLOVO *Q*

Imaćete jako ozbiljan razgovor o ljubavi i Vašoj vezi sa partnerom. Neke stvari pod hitno morate rješiti jer poslije mogu da se pretvore u nešto mnogo gore nego do sada. Spremite se za veliku stvar i raspravu, i potrudite se da budete maksimalno iskreni jedno prema drugom. Ovo će biti ključan trenutak u kojem vaša veza može da procvjeta ili da se raspadne. Razmislite o svemu što se dešava između Vas i iznesite iskreno svoje mišljenje. Ako je problem u Vama vrijeme je da sagledate situaciju iz ugla Vašeg partnera i napravite kompromis. Vaš partner Vas mnogo voli i bilo bi baš šteta ako bi ste sada sve to upropastili zbog neiskrenosti.


  • SLOVO *J*

Vi ste jedna velika maza ali i svađalica, zavisi kako ko probudi u Vama nešto od toga. Jako ste nervozni bili u zadnje vrijeme i neraspoloženi. Ali oktobar je Vaš mjesec u kojem će se početi dešavati jako lijepe stvari, naročito u ljubavi. Zvijezde Vam šalju veliku podršku ali i šansu da ponovo budete sretni i zaljubljeni. Upoznaćete jednu osobu koja Vam na prvu baš neće odgovarati nikako. Međutim, naučićete da knjigu ne treba suditi po koricama. Tako da ćete shvatiti da je ta osoba savršena za Vas.

Ljubavna Adresa


Povezani članci:

Pratite nas i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

Recommended For You

About the Author: Neshvacena